Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Parola: Mandarin

Kategori: Edebiyat Yazar: Ruth Rendell Yayınevi: Doğan Kitap

Parola: Mandarin

  • çevirmen: Esra Öztemir
  • Yayın Tarihi: 17.06.2002
  • Orijinal Adi: The Speaker of Mandarin
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 197
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
"Bir Çin bilmecesi karmaşıklığında, olağanüstü bir kurgu..."Observer"Okurunu şaşırtmayı iş edinmiş bir yazar. Bütün zenginlik burada..."The Guardian"Zekice planlanmış ve çarpıcı bir ustalıkla yazılmış."Daily Telegraphİlk romanını (From Doon With Death) 1964'te yazan Ruth Rendell, bugün dünyanın en ünlü polisiye-gerilim yazarlarındandır. Eserleri eleştirmenler arasında büyük yankı uyandıran yazar, birçok ödülün de sahibidir. Bazı kitaplarında Barbara Vine adını kullanan Kuth Rendell, 1976 yılında Demon in my View adlı eseriyle Polisiye Yazarlar Birliği Altın Hançer Ödülü'nü, 1981'de The Lake of Darkness'le Ulusal Kitap Konseyi Ödülü'nü, 1986'da Live Flesh'le, 1987'de A Fatah İnversion'la ve 1991'de Barbara Vine adıyla yayımlandığı Sihrili Halı'yla üç kere daha Altın Hançer Ödülü'nü kazandı.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Parola: Mandarin PDF 8.18 MB İndir
Parola: Mandarin EPUB 9.14 MB İndir
Parola: Mandarin MOBI 7.21 MB İndir
Parola: Mandarin ODF 7.70 MB İndir
Parola: Mandarin DJVU 9.62 MB İndir
Parola: Mandarin RAR 6.25 MB İndir
Parola: Mandarin ZIP 5.77 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Amerikalılar sevdiği ama benim okuduktan sonra aynı hazzı duymadığım bir kitap.


Ruth Rendell her zamanki gibi… Mükemmel


çok ilginç bir kitap … kitapla ilgili düşünceleriniz okudugunuz her sayfa degişiyor …her sayfada cinayet aydınlanır gibi görünürken aslında olay gittikçe daha karmaşık bir hal alıyor …birisi kitabın son sayfasına gelmeden “katil uşak !! ” dese inanmanız imkansız …çünkü kitap bitmek üzere olayı çevirmesi ihtimal vermeseniz de çeviriyor işte ….yani sırf katili tahmin edemeyelim diye son sayfa birisi çıkıyor ve bütün teoriileri boşa çıkarıyor … katili tahmin ederim …iddalıyım diyorsanız …okuyun şu kitabı da boyunuzun ölçüsünü alın …


okuduğum ikinci Ruth rendell kitabı ama bu kitapdada yine olayları çözemedim, kitaptan bişey anlayamadım. bayağı sıkıcı bir kitap olmuş.


Mao sonrası Çin’de turistik bir gezi yapan İngiliz gruptan Bayan Knighton, Londra’ya dönüşlerinden altı ay sonra evinde ölü bulunur. “Her evli erkeğin cinayet işlemek için bir sebebi vardır” diyen Başmüfettiş Reg Wexford haklıdır ama katil, ardında bir itiraf mektubu bırakıp intihar eden yaşlı koca da değildir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*