Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Borland C++Builder

Kategori: Bilgisayar Yazar: G. Guntle Yayınevi: Alfa Yayınları

Borland C++Builder

  • Yayın Tarihi: 28.06.2002
  • ISBN: 9789752971141
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 780
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 19.5 x 23.5 cm
Tanıtım Bülteni
Standart Template (STL) de dahil olmak üzere, C++ dili ve kütüphaneleri·Bütün Borland C++ Builder entegre geliştirme ortamı (IDE) ayrıntıları·Uygulamaların oluşturulması, derlenmesi ve hatalarının ayıklanması konusunda kapsamlı bilgiler·Sınıf, nesne, yapılandırıcı ve yokediciler·En önemli C++ yapıları olan dizi, işaretçi ve referansların bütün ayrıntıları·Fonksiyon ve operatörlerin aşırı yüklenmesi·Sanal fonksiyonlar ve istisna yönetimi kullanımı·Matemetik, tarih/saat ve sistem fonksiyonlarının dökümü
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Borland C++Builder PDF 32.37 MB İndir
Borland C++Builder EPUB 36.18 MB İndir
Borland C++Builder MOBI 28.56 MB İndir
Borland C++Builder ODF 30.47 MB İndir
Borland C++Builder DJVU 38.09 MB İndir
Borland C++Builder RAR 24.76 MB İndir
Borland C++Builder ZIP 22.85 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


hızlı ve kaliteli bir site herkese tavsiye ederim…


Kitabı VCL’le ilgili detayları öğrenmek ve Borland’ın çalışma ortamını incelemek için aldım ancak beni hayal kırıklığına uğrattı. VCL’in V’si yok, kitabın son 20 sayfasında klasik IDE tanıtımı var sadece, yok Edit menüsü, yok Debug penceresi.. Kitabın %70’i C düzeyinde işlenmiş. Kalan %30’da ise C++’a özgü (class’lar/özellikleri, template’ler) farklılıklar işlenmiş.Başlangıç/orta düzeyde olan, C’yle yeni tanışmaya başlayan arkadaşlara öneririm. Hakkını vermek gerekir ki sözlük gibi library’leri tanıtmış, fonksiyonlarını anlatmış ve örneklemiş. Bu yönden iyi bir referans kitabı olacaktır. Ancak içinde Borland’a özgü birşey bulmanız mümkün değil. STL dışında bütün komutlar diğer tüm C++ derleyicilerinde sorunsuz çalışacaktır. Son sözüm kitabın adı “C Dili Referansı ve C++’a Öngiriş” olmalıydı. Şu anki hali biraz ticari tuzak gibi.. (THE COMPLETE REFERENCE: BORLAND C++ BUILDER)Kitapta osborne.com adresinde Free code’lar var derken kitapta geçen örnekler kastediliyor. Bir de yalandan bi adres defteri yazılmış (15 satır kod) 🙂 ;http://www.osborne.com/downloads/downloads.shtmlAma olsun, yine de değer bu paraya. Alın, başucunuzda bulunsun.


Bu kitap bana ilk başta çok karışık gelsede sonradan yaaş yavaş alışıyosunuz ve şunu anladım ki bu kitap yeni başlıcak biri için biraz ağır sanki . Bence bu kunuyu biraz olsun bilen için daha verimli bi kaynak olur. Ama kitap bi çok konuda ayrıntıya girmiş .Bence c++ hakında önceden bilgisi olanlar iiçin güzzel bi kitap.


Bu kitabı herke tavsiye ederim kitap yeni başlayanlar ve orta düzeylilee için bire bir herkeze tavsiye ederim bazı konuları yeni başlayanlara ağır gelebilir ama yinede çok güzel bir kitap şiddetle tavsiye ederim fiyatı bence uygun değer yani bence çok iyi bir kitap


Bu kitap builder öğrenmek isteyenler için ve C++’ta karşılaştıkları pointer ve keseme bilgilerini adım adım yüksek bir seviyeye çıkartmak için bire bir.Fakat İçeriğinde builder’ın veri tabanına bağlantılarına geniş olarak yer verilmemesi kitabın çekiciliğini azaltmış….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*