Uygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı

Kategori: Hobi Yazar: Şeyma Uysal Yayınevi: Uysal Kitabevi -konya-

Uygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı

  • Yayın Tarihi: 30.12.1997
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni

İnsanın bedeni korunması gereken bir emanettir. Bedeni korumada beslenme önemli bir yer tutar. Bedenimizin sağlıklı bir şekilde varlığını sürdürebilmesi için protein, karbonhidrat, mineral, vitamin, su ve diyet elyaflarıyla dengeli beslenme gereksinimi vardır. Yanlış beslenme, organizmanın aksamasına yol açar. Sağlık örgütleri ve benzeri kuruluşların raporlarına bir göz atıldığında, kalp krizi, kanser gibi hastalıklarla, aşırı şişmanlığın sağlıksız beslenmeyle bağlantılı olduğu kolayca görülebilecektir. Türk mutfağı çok zengindir, ama toplumumuzun beslenme alışkanlıklarına baktığımız zaman çok kalorili, doymuş yağları, tuzu, şekeri bol besinleri daha çok sevdiğimizi görüyoruz. Böylesi bir beslenme alışkanlığı ideal değildir.

SatıcıKitap AdıBağlantı
TrendyolUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
KitapyurduUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
D&RUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
IdefixUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
BKM KitapUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
HepsiburadaUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
Nadir KitapUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
N11Uygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
Amazon TürkiyeUygulamalı Yemek ve Tatlı Kitabı Satın Al
Kitap AdıFormatBoyutİndir Linki Ara
Uygulamalı Yemek ve Tatlı KitabıPDF13.28 MB Bul
Uygulamalı Yemek ve Tatlı KitabıEPUB14.84 MB Bul
Uygulamalı Yemek ve Tatlı KitabıMOBI11.72 MB Bul
Uygulamalı Yemek ve Tatlı KitabıODF12.50 MB Bul
Uygulamalı Yemek ve Tatlı KitabıDJVU15.63 MB Bul
Uygulamalı Yemek ve Tatlı KitabıRAR10.16 MB Bul
Uygulamalı Yemek ve Tatlı KitabıZIP9.38 MB Bul

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (0 Yorum)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*