Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Avrupa Birliğine Neden Hayır

Kategori: Siyaset Yazar: Suat İlhan Yayınevi: ötüken Neşriyat

Avrupa Birliğine Neden Hayır

  • Yayın Tarihi: 01.01.2000
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 209
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 12 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Avrupa Birliğine Neden Hayır"Cesaret !Yaklaşık bütün toplumun benimsediği, çocuksu bir coşku ile kutsadığı görüşen aksini işaret etmek kolay değil. Madolyonun diğer yüzü zahmetli. Bu sebeple sevimli de bulunmayabilir. Avrupa Birliğine hayır denmesi halinde rahat yolun rehavetinden çıkıp çetrefilli seçeneklere yönelmek gerekiyor.Türkiye'nin AB üye adaylığına; Yunanistan sevindi; Fener Rum Ortodoks Kilisesi Partiği Bartholomeos sevindi, Kıbrıslı Rumlar sevindi, üye adayı olmamız için Avrupa'da gösteri yapan PKK yanlısı bölücüler sevindi, HADEP'liler sevindi, Apo sevindi... Lütfen, siz bu işte bir terslik olduğundan hiç olmazsa şüphe etmiyor musunuz?"
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Avrupa Birliğine Neden Hayır PDF 8.67 MB İndir
Avrupa Birliğine Neden Hayır EPUB 9.69 MB İndir
Avrupa Birliğine Neden Hayır MOBI 7.65 MB İndir
Avrupa Birliğine Neden Hayır ODF 8.16 MB İndir
Avrupa Birliğine Neden Hayır DJVU 10.21 MB İndir
Avrupa Birliğine Neden Hayır RAR 6.63 MB İndir
Avrupa Birliğine Neden Hayır ZIP 6.12 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


ab hayranları suat ilhan paşamızın bu eserini okuduklarında kafalarında çizdikleri, tasarladıkları avrupa birliğinin, pembe tablolar arasında gösterilmek istenen ab’den çok farklı olduğunu göreceklerdir. jeopolitik anlamda abye girmek tamamen yanlıştır. stratejik anlamda türkiye enerjisini daha farklı birlikler oluşturmaya doğru harcamalı ve ne olacağı belli olmayan ab yolundan bana göre derhal uzaklaşmalıdır. akla ve mantığa yatkın gelen de budur. bunun aksini düşünenler ya pollyanacıdır ya da cehaletin verdiği bir bakış açısıyla olayları değerlendirmektedirler.


yazarinda dedigi gibi cesur bi calisma.herkesin ab ye evet dedigi bir zamanda hayir diyebilmek gercekten cesaret ister.ama yazarin olaylara bakisi,sundugu belgeler,ve alman vakiflari meselesi beni baya etkiledi.onun anlattiklari sebebiyle alman vakiflariyla ilgili kitaplari arastirmaya basladim.bu kitabi lutfen okuyun cok onemli bir ktap…


Yazar “Türkiye’nin AB adaylığına Yunanistan sevindi, Kıbrıslı Rumlar sevindi, Fener Rum Patriği sevindi, PKK ve HADEP’liler sevindi, Apo sevindi” diyor. Evet, sizler de kendinizi vatansever olarak görüyorsanız, bu işte bir terslik olduğunu düşünmüyor musunuz? Bu kitapta, birçok AB ülkesi liderinin Türkiye hakkındaki art niyetli düşüncelerini, bu niyetlerinin özü olarak da; ‘Türkiye’yi AB’ne kesinlikle almayalım, onların genç nüfusunun satınalma gücünden ve jeopolitik konumundan yararlanalım’ düşüncesini bulabilirsiniz. Jeopolitik açıdan Kıbrıs, Ege, Ekümeniklik sorunları kitabın konuları arasında. AB’ne ‘hayır’ demenin zor olduğu bir ortamda yapılmış çok güzel bir çalışma olarak görüyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*