Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kasabanın Altı Günü

Kategori: Edebiyat Yazar: Levent Aslan Yayınevi: Inkılap Kitabevi

Kasabanın Altı Günü

  • Yayın Tarihi: 08.08.2002
  • ISBN: 9789751018311
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 415
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
İlk kez gece yolculuğuna çıkıyordu. Sevgilisine gidebilmek için bir araba kiraladı. Yol boyunca sevgilisiyle birlikte olma hayalleriydi onu gelince kendini bambaşka bir karayolunda buluverde. Yanlış bir seçim yapmış ve tüm geleceğini bir daha geri dönülmemek üzere değiştirmişti.Panik, korku ve yorgunluğun neden olduğu tüyler ürperten bir kaza sonunda kendin , bir daha asla gitmek istemediği, ama bir şekilde bağlılık hissedeceği bir kasabada buldu.Dehşet oyununun orta yerine düştüğünü sanıyordu, oysa aslında her şey yeni başlamıştı. Çünkü o kaza çok önemli olaylar dizisinin tetikleyicisiydi..."Gece karanlığında yol alırken bilmediğiniz bir yola sapmadan önce bir kez daha düşünün."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kasabanın Altı Günü PDF 17.22 MB İndir
Kasabanın Altı Günü EPUB 19.25 MB İndir
Kasabanın Altı Günü MOBI 15.20 MB İndir
Kasabanın Altı Günü ODF 16.21 MB İndir
Kasabanın Altı Günü DJVU 20.26 MB İndir
Kasabanın Altı Günü RAR 13.17 MB İndir
Kasabanın Altı Günü ZIP 12.16 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kasabanın Altı Günü PDF 17.22 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


SON ZAMANLARDA OKUDUĞUM EN SÜRÜKLEYİCİ HİKAYE DİYEBİLİRİM.Böyle bir hikayenin bir türk yazar tarafından yazılması da gurur verici.Hikayede anlatılan olaylar hiç de gerçekleşmeyecek olaylar değil.belki de daha önce gerçekleşmiştir.Kitabın ilk bölümünden itibaren heyecan duymaya başlıyor ve sayfaları tek tek süratle okumak istiyorsunuz.Kitap sizi hiç de tahmin edemeyeceğiniz olaylara sürüklüyor. Yalnız, okurken kafanızın dağınık olmaması gerekiyor çünkü atlayacağınız ufacık bir ayrıntı ileriki bölümlerde gelişen olayları anlamamanıza yol açıyor.Dikkatle okunması gereken ve mutlaka sahip olunması gereken bir kitap.Ayrıca kitapta geçen olay kitabın son sayfasında bitmiyor.Sayın Levent ASLAN’dan bu kitabın devamı olacak ikinci kitabı sabırsızlıkla bekliyorum.


Bence o kadar ahım şahım bir kitap değil. İlk başlarda çok sürükleyiciyken sonlarına doğru o akıcılıktan eser kalmıyor. Özellikle “uzaylı” meselesi iyice bozmuş kitabı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*