Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Tek Kişilik Aile

Kategori: Edebiyat Yazar: Tuncay Özinel Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Tek Kişilik Aile

  • Yayın Tarihi: 28.08.2002
  • ISBN: 9789753313865
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 340
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Hiç sızlanmadan, boyun eğmeden geçen bir çocukluk ve ardından gençlik... İnsanları, en çok da kendini anlama çabası. Yokluklar, beklentiler, hayal kırıklıkları, sevgisizlikler, ihanetlerle, ama hep iyi niyet ve umutla geçen bir yaşam. Tiyatronun kendine özgü dünyası... Tiyatro ve televizyon izleyicilerinin yakından tanıdığı Tuncay Özinel; Tek Kişilik Aile adlı anı-romanında ömrünün en gerçek, en uzun oyununu, kendi hayatını yazıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tek Kişilik Aile PDF 14.11 MB İndir
Tek Kişilik Aile EPUB 15.77 MB İndir
Tek Kişilik Aile MOBI 12.45 MB İndir
Tek Kişilik Aile ODF 13.28 MB İndir
Tek Kişilik Aile DJVU 16.60 MB İndir
Tek Kişilik Aile RAR 10.79 MB İndir
Tek Kişilik Aile ZIP 9.96 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Tek Kişilik Aile PDF 14.11 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Renkli camın ardından özenerek izlediğimiz, hayatlarını kimi zaman takip ettiğimiz, kimi zaman da izleyemediğimiz oyuncular vardır. Onların spotlar sönüp, çekimin bitim aşamasında neler yaşadıklarını çoğu zaman bilmeyiz. İşte yaşamını bilmediğimiz oyunculardan Tuncay Özinel ömrünün en gerçek ve en uzun oyununu ‘Tek Kişilik Aile’de anlatıyor. Yokluklar, beklentiler, hayal kırıklıkları, sevgisizlikler ve ihanetler içinde umutla geçen bir ‘Tek Kişilik Aile’, anı roman tarzı kitapları okumayı sevenlerin kaçırmaması gerekir


Bu kitapta Tuncay Özinel kendi yaşamı,geçmişi ve bugünü hakkında bilgiler veriyor.Yazar,savaş yıllarında üvey annesi tarafından kapı dışına konulan ve iyi yürekli İsmail bey tarafından kendi evine götürülen Kadriye ile ilgili bilgiler verdikten sonra kendi yaşamına dair kesitler sunmaktadır.Anılarında herşeyi apaçık olarak anlatan yazarın kitabı sürükleyici ve okunmaya değer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*