Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ölüme Giden Yol

Kategori: Edebiyat Yazar: Ruth Rendell Yayınevi: Doğan Kitap

Ölüme Giden Yol

  • çevirmen: Seray Okan
  • Yayın Tarihi: 28.08.2002
  • Orijinal Adi: Road Rage
  • ISBN: 9789752930223
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 370
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
"Çağımızın en önemli polisiye-gerilim yazarlarından biri." (Patricia Cornwell)"Rendell, entrikanın kuşkusuz en büyük yazarıdır." (Mail on Sunday)"Cinayet romanı kalıplarını altüst eden olağanüstü bir kitap." (Daily Mail)
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölüme Giden Yol PDF 15.36 MB İndir
Ölüme Giden Yol EPUB 17.16 MB İndir
Ölüme Giden Yol MOBI 13.55 MB İndir
Ölüme Giden Yol ODF 14.45 MB İndir
Ölüme Giden Yol DJVU 18.07 MB İndir
Ölüme Giden Yol RAR 11.74 MB İndir
Ölüme Giden Yol ZIP 10.84 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


kitap polisiye -gerilim olunca ilgimi çekti fakat istediğim gibi heyecanlı bulmadım.kitap okuduğum polisiye romanlar arasında vasat kaldı.


Ölüme Giden Yol, çok severek aldığım sabırsızlanarak okumaya başladığım bir kitap. Ancak, maalesef aynı içtenlikle okumaya devam edemedim. Yazarın anlatımından mı çevirenin hatasından mı okumaktan çok sıkıldım ve bıraktım..


Ruth RendellSıradan insanların,sıradan olayların sıradan öyküleri,öykücükleri.Gayet tabii ki,iyi bir polisiye tarihin köşetaşlarından ya da sıradışı kahramanlar ve olaylardan çıkmaz salt.Ortalama insanların öyküleri de sıkı bir gerilime kaynaklık edebilir.Yazarın ustalığı,anlatımı her şeye muktedirdir.Korkarım ki yazar,yazdığının ne tür olduğunun farkında değil,ya da eleştirmenleri.Ruth Rendell için”Anglosaksonların yetiştirdiği en esrarengiz yazar”nitelemesinde bulunanlardan bahsediyorum.Sanki,bir başka yazar ve başka kitaplardan bahsediyoruz.Şimdiye dek okuduğum en sıkıcı,cansız,hayal gücünün müebbet hapse mahkum olmuşcasına devre dışı kaldığı metinler okuduklarım.Ya başka yazar ve kitapları sözkonusu,ya da çevirmenin kısır düş gücünün sırıttığı metinlerle karşı karşıyayız.Sıradan kişlikler,sıradan olaylar,sıradan bir yazar karşımdaki.Her şey o kadar sıradan ki;sıradan bir şeyler yazmaktan başka bir şey gelmiyor elimden.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*