Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Özlenen İnsan

Kategori: İslam Yazar: Mehmet Ali Şengül Yayınevi: ışık Yayınları

Özlenen İnsan

  • Yayın Tarihi: 01.06.2002
  • ISBN: 9789758642243
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 152
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
"Medenilere galebe ikna ile" olduğuna göre, cehaletten kurtulup mârifet yüklü hâle gelmeliyiz. Rabbimiz ile olan irtibatımızı ciddi gözden geçirmeliyiz.İnandığımız ve yaşadığımız gerçekleri tebliğ etmeli ve insanları katiyen yanıltmamalıyız.Doğru ve güzel söz söylemeli emniyet ve güven telkin etmeliyiz. Akıl, mantık ve iradi hareket etmeli, katiyen hissi olmamalıyız. Kendi doğrularımıza göre değil gerçek ve hakiki (Kitap ve Sünnet'teki) doğrulara göre hayatımızı tanzim etmeliyiz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Özlenen İnsan PDF 6.31 MB İndir
Özlenen İnsan EPUB 7.05 MB İndir
Özlenen İnsan MOBI 5.57 MB İndir
Özlenen İnsan ODF 5.94 MB İndir
Özlenen İnsan DJVU 7.42 MB İndir
Özlenen İnsan RAR 4.82 MB İndir
Özlenen İnsan ZIP 4.45 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Özlenen İnsan PDF 6.31 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


özlenen insan modeli bu kitapta daha da belirginleşmiş.”insan”lığı özleyenlere kaçırılmayacak bir kitap…


insanlığı, insan olmanın nasıl bir şey olduğu aslında amacın özlenen insan olduğu ve varılmak istenen hedefin “insan” olmak olduğunu açıklayan bir kitap.


Kur’an hakikatleri çercevesinde ,bir müslümanda hangi özelliklerin olması gerektiğini anlatan güzel bir eser.Kısa makalelerden oluştuğu için okuması zevkliydi.


M.Ali Şengül’ün kalemine ve yüreğine sağlık.Son dönemde okuduğum en lezzetli eserlerden birinin yazarı olarak kendisini kutluyorum.Özlenen İnsanın ahlaki vasıflarının betimlendiği ve ”olunması gerekene” vurgu yapıldığı eser okuyucusunu farklıdünyalara taşıyor..Kısa fakat tatlı bölümlerden oluşuyor..yüreğinizde özlenen insan olma hevesi ve heyecanı doğuruyor…


Fazla uzun olmayan makalelerden oluşmuş kitapta bir müslümanda bulunması gereken özellikler anlatılmış. Örneğin iyi bir müslümanın ahlakı, çevresiyle ilişkileri, hal ve hareketlerinin nasıl olması gerektiği ayet ve hadislerden bol örneklemelerle çok güzel işlenmiş.Sade ve anlaşılır bir anlatıma sahip.Merak edenlere okumalarını tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*