Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
İnatçı Keraban 2

Kategori: Edebiyat Yazar: Jules Verne Yayınevi: Ithaki Yayınları

İnatçı Keraban 2

  • çevirmen: Nihan Özyıldırım
  • Yayın Tarihi: 16.04.2009
  • ISBN: 9789758607655
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 11 x 18 cm
Tanıtım Bülteni
Keraban Ağa'nın on paralık vergiyi ödememe inadıyla başlayan zorlu Karadeniz yolculuğu sürüyor.Keraban Ağa ve dostları, hem yolculuğun zorluklarıyla mücadele ederek ilerliyor hem de birbirinden şaşırtıcı olaylar ve tehlikelerle karşı karşıya kalıyor. Öykünün sonunda ise okuyucuyu akıllara durgunluk veren bir sürpriz bekliyor.Jules Verne, İstanbul, Osmanlı İmparatorluğu, Türkler ve Karadeniz'le ilgili düşüncelerini serpiştirdiği romanın bu ikinci cildinde, "Osmanlıların en inatçısı"nı Sinop, Sürmene, Çayeli, Pazar, Hopa gibi birbirinden güzel pek çok Karadeniz yöresinde dolaştırıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İnatçı Keraban 2 PDF 13.28 MB İndir
İnatçı Keraban 2 EPUB 14.84 MB İndir
İnatçı Keraban 2 MOBI 11.72 MB İndir
İnatçı Keraban 2 ODF 12.50 MB İndir
İnatçı Keraban 2 DJVU 15.63 MB İndir
İnatçı Keraban 2 RAR 10.16 MB İndir
İnatçı Keraban 2 ZIP 9.38 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
İnatçı Keraban 2 PDF 13.28 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bu ciltte ilk kitap kadar betimlemeler yer almasa da macera daha yoğun yaşanıyor. tavsiye ederim.


İlk kitabı bitirir bitirmez bu kitabın da siprişini verdim. Osmanlı devletini bir yabancının gözünden dinlemek çok ilgi çekici geldi bana. Kitabın sonunda sizleri çok hoş bir sürpriz bekliyor.


2. kitap 1. kitaptan daha eğlenceliydi. üstelik heyecanlıydı da. sonu hiç ummadığım gibi mutlu sonla bitti. kesinlikle okumalısınız.


ilk kitap gibi sürükleyici yalnız isimler enterasan geldi


ve yazarın bakış açısından da anlayacağımız üzere osmanlı sınırları çok daha öncesinden değiştirilmiş imparatorluk lazistan(pontus rum devleti) kürdistan gibi eyaletlere bölünmüştür ve bu dış ülkelerde ulaşılabilir tüm kaynaklarda geçmekte ve dış ülke insanlarının bizim hakkımızdaki bakış açısını değiştirmek adına önemli bir lobi çalışmasını olurturmaktadır..tıpkı şuan avrupa ve amerikada türkiye içinde bir kürt devletinin bulunduğu haritaların türkiye cumhuriyeti haritası diye gösterilmesi gibi….bu konuda daha yazacak çok şey var ..ama kitaba dönersek ;jules verne’in osmanlıyı kitaplardan öğrendiği düşünülürse yurt dışında iç politikamızdan göreneklerimize kadar pek çok bilginin insanlarını ulaşabilecekleri yayınlarda içerildiği yani dünyadan gizli saklı hiçbişeyimizin olmadığı görülmektedir…ünlü bir kurgu yazarının 19.yy da bizim hakkımızda yazmış olduğu bu eser kesinlikle okumaya değerdir önemle tavsiye ederim….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*