Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kadınları Kullanma Kılavuzu

Kategori: Kadın-Erkek Yazar: İlhan M. Uçkan Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Kadınları Kullanma Kılavuzu

  • Yayın Tarihi: 17.09.2002
  • ISBN: 9789753313896
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 223
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bir kadın "Seni Seviyorum!" diyorsa bu yalnızca aşkından kaynaklanmaz. Daha ziyade bir soru cümlesidir bu. Sessizce, usulca sorulan bu soru: "Peki ya sen?" Bir kadın "Seni Seviyorum!" diyorsa, bu "Beni sevmeni, bana delice aşık olmanı ve her istediğimi yapmanı istiyorum," demektir. "Efendinin ben olduğumu bir köle hayatı istiyorum. Ama bunun böyle olduğunu sen asla bilemeyeceksin!"Çok satan kitaplar listesindeki yerini uzun süre koruyan ERKEKLERİ KULLANMA KILAVUZU'nun yazarı İlhan Uçkan, KADINLARI KULLANMA KILAVUZU'nda oyunu eşitliyor, oyunculara eşit haklar tanıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kadınları Kullanma Kılavuzu PDF 9.26 MB İndir
Kadınları Kullanma Kılavuzu EPUB 10.34 MB İndir
Kadınları Kullanma Kılavuzu MOBI 8.17 MB İndir
Kadınları Kullanma Kılavuzu ODF 8.71 MB İndir
Kadınları Kullanma Kılavuzu DJVU 10.89 MB İndir
Kadınları Kullanma Kılavuzu RAR 7.08 MB İndir
Kadınları Kullanma Kılavuzu ZIP 6.53 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


“kadınlar ilişki bazında erkeklerden daha zekidirler” denir. işte bu kitapta erkekler olarak ilişki bazındaki 1-0 yenik durumumuzu eşitleme ve hatta 2-1 öne geçme şansımız var. çünkü kadınların ilişkiyi her ne kadar erkeğin kontrolünde gösterip, kendilerinin nasıl istedikleri gibi yönlendirdiklerini, net ve özet bi şekilde gözler önüne seriyor, göstermekle kalmıyor, buna nasıl karşı koymamız gerektiğini pratik yöntemlerle açıklıyor. bu kitap erkekleri kullanma klavuzundan daha kalın, yani ödevimize onlardan daha iyi çalışmamız gerektiği ve 1-0 mağlup olduğumuz bi gerçek.


Iliskileri cok iyi gozlemledigi ve bundan cikan sonuclar cok titizlikle inceledigi belli olan yazarimiz her ne olursa olsun iliskileri belli basli bir kalip icerisine sokuyor. Bir iliskiyi surdurmenin pratik yollarini gayet iyi analiz edip okuyucuya sunuyor fakat bunun altinda yatan hayat tarzini kazandiracak yani teorisini oturtacak ogelerin yer almayisi elestirilebilecek en buyuk ve tek konu. Bu noktada yazar bize felsefe kitaplarini onerebilir dolayisiyla sadece pratik bilgiler anlaminda baktigimiz zaman ise yaramayan ogut yok gibi. Sadece erkekler tarafindan degil bence kadinlarin da mutlaka okumasi gereken bir kitap.


bu kitapta erkeklerin kadınlara üstünlük saglaması ve benzeri bir cok şey var ve kitapta yazar her şeyi acık acık yazmış ama burada kadını elinde tutman için tavsiyeler var ama ne olursa olsun kitap süper herkese tavsiye ederim….


Kitap verilen örnekler çok güzel ve örneklerle anlatılmış.Bazı insanlar bu kitabı kız tavlama sanatı diye alabilirler.Ama kitapta bir ilişkiyi başlatmak değil,sürdürmek konusu işleniyor.İyi bir kitap.


Yazar, her ne kadar erkeklerin kadınlara üstünlük sağlamasına, onları kontrolleri altına almasına yarayacak sırları bir kadın gözüyle ve açık yüreklilikle ve eğlenceli bir kitap halinde okuyucuyla paylaşmış olmasına rağmen, erkekler bu kitabı okuduklarında kendilerini ne kadar zavallı ve kadınların bir oyuncağı halinde olduklarını üzülerek göreceklerdir. Yazar diyor ki; “Bir kadın erkeği, kendisine eziyet ettiği, aldattığı, ya da iyi sevişemediği için terk etmez, sadece ekonomik durumu kötüye gittiği, yani iyi bir finans kaynağı olmaktan çıktığı zaman terk eder.” Ee bu durumda da erkeklere, bir sömerge durumunda olmaktan kurtulmanın yollarını aramak düşüyor sanırım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*