Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yağmura Tutulanlar

Kategori: Edebiyat Yazar: Meliha Akay Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Yağmura Tutulanlar

  • Yayın Tarihi: 20.09.2002
  • ISBN: 9789753313933
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 197
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Yağmur hep onları bulur, ama günlerce yağmur altında kalsalar bile asla saçak altı aramazlar. Her şeye karşın ayakta ve bütün rüzgarlara açık dururlar. Doğalarında direnç vardır ve doğalarına hiç ihanet etmezler. Sürekli kendileriyle konuştukları için, çevrelerindeki insanlarla pek konuşmazlar. Bu yüzden hep mesafeli görünürler. Hani gölün ortasında yapayalnız, doğanın tüm sürprizlerine açık duran nilüferler vardır ya... Onlar gibi uzak, güzel ve yalnızdır yağmura tutulanlar.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yağmura Tutulanlar PDF 8.18 MB İndir
Yağmura Tutulanlar EPUB 9.14 MB İndir
Yağmura Tutulanlar MOBI 7.21 MB İndir
Yağmura Tutulanlar ODF 7.70 MB İndir
Yağmura Tutulanlar DJVU 9.62 MB İndir
Yağmura Tutulanlar RAR 6.25 MB İndir
Yağmura Tutulanlar ZIP 5.77 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yağmura Tutulanlar PDF 8.18 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Bu kitapta çok ama çok güzel cümleler var. “Benim diğer adım yalnızlıkmış meğer.” en sevdiğim cümlelerden sadece biri. Kitap kısa öykülerden oluşuyor ve çok akıcı. Hayatın içinden. Keyifle okuyabilirsiniz.


Evet hep onlardır yağmurların altında olanlar…Yazdıkça ıslanırlar…Her ıslanmalarında yanlarındaki tek dost ise yine kalemleridir…Yazan ya da yazmaya çalışan her neyse herkes okusun…


yağmura tutulanlar evet hep yalnızdırlar çünkü kendi öykülerini yazmakla meşguldürler. Ne dikenli mücadele gerektiren bir yoldur bu yazarlık. Kalemi konuşturmak okuyucuyu satırlara bağlamak evet ama en zoru kendini tanıtmak ispatlamak ama yazar çok iyi anlatmış bu sancıları satırlarında.. başarmış en sonunda kendini kanıtlamış..herkese örnek olması ve okuduğunuz öyküleri beğenmeniz dileğiyle ben beğendim ve tavsiye ederim 🙂


Kitap kısa öykülerden oluşan bir kitap Ama Meliha Akay anlatırken biraz insanın kafasını karıştırıyor. Olaylar yavaş ilerliyor. Anlatım çok uzun. Yine de kurduğu kurgularla okuyucuyu merakta bırakarak bir gizemin peşinden sürüklemeyi beceriyor. Sonuç olarak beğendim diyebilirim. Özellikle ilk öykü olan zor oyun acaba kendi yazarlığa başladığı günlerimi anlatıyor bunu çok merak ettim. Sanırım öyle.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*