Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Demokrasi ve Vampirler

Kategori: Siyaset Yazar: Emre Kongar Yayınevi: Remzi Kitabevi

Demokrasi ve Vampirler

  • Yayın Tarihi: 24.09.2002
  • ISBN: 9789751408976
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 350
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
2000'li yılların başında Türkiye'den kesitler:* İnsanlık 21. Yüzyılda nereye gidiyor?* Türkiye AB ilişkilerinin gerçek boyutları nelerdir?* Postmodernizmin Türkiye'deki etkileri nelerdir?* Feodal Demokrasi" ve "Beyinsitzler Demokrasisi" nedir?* Papa suikastının ardında hangi erçekler yatıyor?* Ermeni iddiaları ne kadar doğrudur?* Kafa karıştırologlar kimlerdir, ne yaparlar?* Türkiye'de siyaset yağmaya nasıl dönüştü?* Siyasetçiler nasıl yamyamlaştı?* Yamyam siyasetçiler nasıl vampirleşti?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Demokrasi ve Vampirler PDF 14.53 MB İndir
Demokrasi ve Vampirler EPUB 16.24 MB İndir
Demokrasi ve Vampirler MOBI 12.82 MB İndir
Demokrasi ve Vampirler ODF 13.67 MB İndir
Demokrasi ve Vampirler DJVU 17.09 MB İndir
Demokrasi ve Vampirler RAR 11.11 MB İndir
Demokrasi ve Vampirler ZIP 10.25 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Demokrasi ve Vampirler PDF 14.53 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


yazar bu kitapta coğu şeyden bahsetmiş ama genelde benm görüşlermle çelişiyor okurken yazarlan hep tartışma içerisindeydm,,,diyebilirm…ama uslubu cok güzel kullanmış


HarunSinanDemirdöven’in yorumlarına aynen katılyorum. Emre Kongar yanlılığın doruklarında demokrasi satıcılarından, Kongar tplum karşıtlığı yapanların son yıllardaki iyi temsilcilerinden, bu eserle de onu pekiştiriyor.


Hakikaten Demokrasi ve Vampirler isimli kitap beni ender şekilde sıkmayı başaran kitaplardan biri olarak bilgi dağarcığım arasında yerini almıştır. Sanırım bunun en büyük nedeni de yazarın (Emre Kongar’ ın)Yazılarını yazarken ya da bir kitap vücuda getirirken sürekli olarak o taraf duruşunda bulunmasıdır. Sürekli yanlılığı insanı kendisi hakkında çelişkiye de düşürmektedir. Ayrıca çok bilen çok yanılırmı diye sormakta gerekir sayın Kongar’ a. KOngar sanki bir araştırma gibi değilde siyasal bir günce gibi söylemiş tüm sözlerini. Sanırım son yüzyılın medyadan sonra en büyük propaganda aracı kitaplar olsa gerekir.


Bu ülkede yaşayan ve sorumluluk taşıyan yada taşıdığına inanan her vatandaşın okuması gereken bir kitap.Dünü daha iyi anlayabilmek için.


Türk toplumunun sosyolojik yapısını çok iyi analiz etmiş Emre Kongar’ın bu kitabı, gerek yerel gerekse küresel çapta gelişen olaylara dair yorumlarını ve öngörülerini içeriyor. Yazarın Cumhuriyet Gazetesi’ndeki köşesinde yayınlanan yazılarını okuma fırsatını kaçırmış olanlar için “Demokrasi ve Vampirler” isimli kitabı hem bu yazıların yeniden gözden geçirilmiş güzel bir seçkiden oluştuğunu söyleyebilirim. Emre Hoca, adeta konuşur gibi rahat ve akıcı bir dille yazıyor. Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*