Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dünyalı İstilacılar

Kategori: Edebiyat Yazar: Robert Silverberg Yayınevi: Kelepir Yayınlar

Dünyalı İstilacılar

  • çevirmen: İlker Tuğal
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 167
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 11 x 18 cm
Tanıtım Bülteni
... Yabancı yaratık konuşurken, Kennedy, Şef Gunther'in onları daha yakından tanımasını niçin istemediğini daha iyi anlıyordu. Onlar, ilkel vahsiler olmaktan çok uzaktılar.Belki de dünyalılarınkinden çok daha eski bir kültürleri vardı. Gezegenlerinin açık genişliği, onların teknolojik gelişmelerini olanaksız kılmıştı. Ama bu eksikliklerini giderme yollarını bulmuşlardı. Onlar, beklemeyi ve yenilgiyi kabullenmeyi bilen yaratıklardı. Gökyüzünün çok çok dışından gelip, kendilerini tehdit eden istilacılar karşısında bile umutlarını yitirmeyen bir yaradılışa sahiptiler.Dünyalı İstilacılar (Invaders From Earth) Robert Silverberg Kelepir Kitaplar / Baskan Yayınları Dizisi Fiyatı: 400.000 TLTemin Süresi: Stoktakelepir kampanyası dahilinde satılmaktadır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dünyalı İstilacılar PDF 6.93 MB İndir
Dünyalı İstilacılar EPUB 7.75 MB İndir
Dünyalı İstilacılar MOBI 6.12 MB İndir
Dünyalı İstilacılar ODF 6.52 MB İndir
Dünyalı İstilacılar DJVU 8.15 MB İndir
Dünyalı İstilacılar RAR 5.30 MB İndir
Dünyalı İstilacılar ZIP 4.89 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Yıllar yılı edebiyat dünyası ve filmler yabancıların dünyamızı işgali ya da yok etme hikayeleri ile doldu taştı. Bilim-kurgu yazarı Robert SILVERBERG ise olaya farklı bir boyuttan bakan bu eseri kaleme almış. Farklılık çok radikal. Bu kez istilacılar dünyalılar, istila edilen yer ise Jüpiter gezegeninin büyük uydularından olan Ganymede. Bu büyük ayda yaşayan yaratıkların bulunması dünya üzerinde bomba etkisi yapar yapmasına ama bir şirketin Ganymede ile ilgili değişik, ama çok kötü ve şiddet içeren, planları vardır. Bu amaçlarına kılıf oluşturabilmek için bir acentaya dünya halkını aldatma işini verirler. Burada çalışan üçüncü dereceden memur Ted KENNEDY işini çok iyi yapan bir halkla ilişkiler uzmanıdır. Uyguladığı sinsi plan ile dünyalıları kandırmayı başarır. Aslında bu tür aldatma olaylarını çevremizde hergün yaşıyor olduğumuz da bir gerçek. Bu bakımdan kitaptaki uzaylılar yerine insanları koyduğumuz zaman bilim-kurgu olan eseri gerçeklik platformuna oturtmuş oluruz. Akıcı ve sonu ile de insancıl bir kitap. Bilim-kurgu meraklılarını tatmin edebilecek bir eser.


Klasik uzaylı-dünyalı edebiyatına farklı bir bakış açısı getirmiş yazar.Basit bir konu olmasına rağmen inceden inceye okuru vicdan muhasebesi yapmaya davet ediyor.Okumak ne birşey kazandırır ne de kaybettirir.Zaten çok fazla vaktinizi de almaz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*