Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kahve Falı

Kategori: Diğer Yazar: Jasmin Yayınevi: New Age Yayınları

Kahve Falı

  • Yayın Tarihi: 22.10.2002
  • ISBN: 9789758312191
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 161
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Bulutlara bakar gibi telvelere bakarsan; geçmiş, şimdi ve gelecekle ilgili sırları görebilirsin."Anadolu'daki dervişlerin zihinlerini açık tutmak için kullandıkları kahvenin, Osmanlı'daki yasaklanış nedenleri ve kahvenin tarihinin de ele alındığı bu kitap, sizin farklı bir dünyanın kapılarını aralamanıza yardımcı olacak.Kehanet yöntemlerinin en eskilerinden biri olan Kahve Falı Okuması'nın pratik bilgilerini bu kitaptan öğrenebilirsiniz. Bunun için öncelikle sembollerin fincandaki dilini öğrenmeniz gerekmektedir. Bunlar tüm dünyada ortak sembollerdir ve her yerde aynı anlama gelirler. Bunları adeta bir "Fal Alfabesi" olarak da değerlendirebilirsiniz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kahve Falı PDF 6.68 MB İndir
Kahve Falı EPUB 7.47 MB İndir
Kahve Falı MOBI 5.90 MB İndir
Kahve Falı ODF 6.29 MB İndir
Kahve Falı DJVU 7.86 MB İndir
Kahve Falı RAR 5.11 MB İndir
Kahve Falı ZIP 4.72 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kahve Falı PDF 6.68 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kahve falının tarihi ve yorumlama teknikleri güzel anlatılmış. Çok detaya ayrıntıya girmiyor ama yeterli ilk başlangıç için.


bu kitabı ben de aldım buradan.. ama çok iyi bilgiler veriyor diyemem


basit bir kitap ama keyifli..


Kahve Falı meraklıları için güzel bir kaynak. Ayrıca ilginç bilgilerde içeriyor. Kahvefalı tarihinden de bahsediyor. Kapak ve sayfa kaliteside yüksek. Fal bakarken elden ele dolaşmalara oldukça dayanıklı.


Özellikle ülkemizde kahve falına bakan ya da baktıran insanların sayısı o kadar fazladır ki. Hatta bir kısım insanlar yanmış bitki tozundan meydana gelen bir ürünün bir içecek olarak kullanılması ile oluşan kahve telvesinin aslında insanın bedenine (dudaklarına) dokunarak ondaki enerjiden, toprağın, bitkinin ve ateşin enerjisinden faydalanarak ortaya çıkan bir enerjiler bütünü ve bu enerjilerin insan zihninde canlanması şeklinde de yorumlamakta ve sadece bir araç olmadığını da iddia etmektedirler. Kahve falı kimileri için araç, kimileri için ise enerjinin bütünü anlamına gelmektedir. Özellikle konuya ilgisi olanların da faydalanacağını düşündüğüm bir kitap. Ama sanırım benim alanım dışında 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*