Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ecstasy Öyküleri

Kategori: Edebiyat Yazar: Frederic Barbier Yayınevi: Doğan Kitap

Ecstasy Öyküleri

  • çevirmen: Renan Akman
  • Yayın Tarihi: 04.11.2002
  • Orijinal Adi: Nouvelles Sous Ecstasy
  • ISBN: 9789752930537
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 74
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
1980'li yıllarda gece hayatı çevrelerinde yeni bir madde boy gösterdi:"ecstasy" olarak anıları MDMA, Bu "Aşk hapı" garip etkilere yol açıyordu: ateş basmaları, bütün gece fechno müzik eşliğinde dans etme isteği, insanları okşama ihtiyacı, diş gıcırdatma, hızlı su kaybı, varoluşsal kaygı, intihar teşebbüsleri, evlenme teklifleri. Bu, tıpkı Rus dağlarında ya da bazı Amerikan yazarlarının öykülürende olduğu gibi, bir çıkışı bir de inişi olan sert bir maddeydi. Elinizdeki kitabın yazarı artık ecstasy kullanmıyor, okurlarına da denememelerini tavsiye ediyor, ecstasy hem yasal değil, hem de etkisi altında yazılmış bu metinlerin de kanıtladığı gibi beyni tahrip ediyor. Hem sonra tanımadığınız insanlara hayatınızı anlatmak için neden bir hapa ihtiyacınız olsun ki? Bunun için edebiyat varken! Frederic Beinbeder
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ecstasy Öyküleri PDF 3.07 MB İndir
Ecstasy Öyküleri EPUB 3.43 MB İndir
Ecstasy Öyküleri MOBI 2.71 MB İndir
Ecstasy Öyküleri ODF 2.89 MB İndir
Ecstasy Öyküleri DJVU 3.61 MB İndir
Ecstasy Öyküleri RAR 2.35 MB İndir
Ecstasy Öyküleri ZIP 2.17 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ecstasy Öyküleri PDF 3.07 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


frederic’i seviyorsanız bu kitabı seveceksiniz. ama tanımıyorsanız önce diğer kitaplarından başlarsanız daha iyi olur. bu öyküler her zamankinden daha uçuk ve daha iğrenç. edebiyatın yeni yetmesi gerçekten bunları ecstasy ile yazmış olmalı. kitabı aynen onun yazdığı gibi çok hızlı okuyorsunuz. inanın yavaş okuyamazsınız. Üstünde düşünmeden sadece kendinizi kelimelerin akışına bırakırsanız kolalıkla onun hayatından sıyrılıp geçebilirsiniz. temaları es geçip sadece üslubuyla zevk alacağınız bir kitap.


Frederic Beigbeder ın Hızlı, Eğlenceli ve İğrenç Romanı..! Eğer Daha Önce Hiç Bir Kitabını Okumadıysanız Okumadan Önce İyi Düşünmelisiniz..! Ama Tanıyorsanız Zaten Vazgeçemezsiniz..!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*