Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bulimia Sokağı

Kategori: Edebiyat Yazar: Aydilge Sarp Yayınevi: Remzi Kitabevi

Bulimia Sokağı

  • Yayın Tarihi: 05.11.2002
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"..şimdi anlıyorum ki, esas kazancım zayıflamam değil, herhangi bir şeye bağımlı olarak yaşamanın nelere mal olabileceğini görmemdi. Yemeklere, alkole, uyuşturucuya, hatta karşı cinse tutsaz olmaya hiç niyetim yok bugün!"İnsanın dış görünümünün, gerçekte kim olduğunun önüne geçtiği günümüz toplumunda, Aylin adlı genç kız, en büyük kusuru olarak gördüğü şişmanlığından kurtularak, içsel boşluğunu doldurmaya çalışır. Toplumun beğeni kalıplarına bedenini sığdırarak, daha önce onunla dalga geçen herkesin saygısını ve sevgisini kazancağına inanan on altı yaşındaki Aylin, kısa sürede ruhsal ve bedensel açıdan çökmeye başlar. Yediklerini kusarak, topluma ve kendine karşı duyduğu öfkeyi atmaya çalışan Aylin, hızla kilo kaybetmesi sonucunda kendini Bulimia Sokağı'nda tutsak bulur. Artık tek amacı, yemekler, uyuşturucu ilaçlar ve karşılıksız bir aşkla çıkmaza dönüşmüş bu sokaktan kurtulabilmektir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bulimia Sokağı PDF 5.98 MB İndir
Bulimia Sokağı EPUB 6.68 MB İndir
Bulimia Sokağı MOBI 5.27 MB İndir
Bulimia Sokağı ODF 5.63 MB İndir
Bulimia Sokağı DJVU 7.03 MB İndir
Bulimia Sokağı RAR 4.57 MB İndir
Bulimia Sokağı ZIP 4.22 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bulimia Sokağı PDF 5.98 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Okuduğum en sürükleyici kitaplardan biriydi.Kesinlikle okumanızı tavsiye ederim.


İçinde bulunduğumuz çağın bize olmayı emrettiği faktörlerin karşısında,Aylin adlı kızın insani duruşu anlatıyor.Tavsiye ederim.


Başarılı müzisyen ve yazar Aydilge Sarpın bu eseri roman türünde kaleme aldığı ilk eser esasında bir bulimik hastasının hastalık seyrini adeta uzman bir psikiyatrist gibi inceliyor ve sonunda iyileşmesine kadar geöçen devreyi güzel bir şekilde kurguluyor saygılarımla


bulimia Sokağı…. Hakkında o kadar çok şey yazabilirim ki. Ellerine sağlık Aydilge Sarp diye başlamak istiyorum aslında. O kadar güzel ve o kadar ustaca kaleme alınmış çok ciddi bir konu bu bence. Ayrıca yazarın uslubundaki akıcılık türkçeyi kullanıştaki kayganlıkta eklenince tadına doyulmaz bir kitap çıkmış ortaya. Görünenin ardını görebilen kişilerin iç dünyalarına masumiyetlerine rahatlıkla inebilen yazar hekesin gözü kapalı olarak baktığı sosyal problemleri ortaya çıkarıyor. Bunu yaparkende okuyucuyu hiç sıkmıyor. Tekrar tekrar ellerinize sağlık sayın Aydilge Sarp


Aydilge Sarp hem müzisyen kimliğine hayran kaldığım hem de edebi yönünü beğendiğim bir sanatçıdır.Bulimia Sokağı ise onun edebi kişiliğini konuşturduğu örnek bir yapıttır.Aynı zamanda kitabın içinde,” Şiirella ” dediği annesi şair Faika Sarp’ın şiirleri de yer almaktadır.2010 yılında İnönü Üniversitesin’de açılan bir derste kaynak kitap olarak okutulmuştur ayrıca,tavsiye ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*