Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Hoşça Kal Panik

Kategori: Psikoloji Yazar: Prof. Dr. Erhan Bayraktar Yayınevi: Gendaş Yayınları

Hoşça Kal Panik

  • Yayın Tarihi: 01.02.2007
  • ISBN: 9789753084277
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 518
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 14 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bir sorunu tanımak onun üstesinden gelmenin birinci idamıdır deriz ya, panit atağın doğası ve panik atak sırasında ortaya çıkan duyumların kökeni hakkında neler biliyoruz?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. D. Erhan Bayraktar bu çalışmasında, panik bozukluğunu, doğası, oluşma nedenleri, klinik özellikleri ve tedavi yaklaşımlarıyla kapsamlı bir şekilde anlatmaktadır. İlaç tedavisi ve alternatif yaklaşımlarla ilgili bölümleri de içeren "Hoşça kal Panik", egemen olanak panik bozukluğunun bilişsel davranışçısı terapisine ilişkin bilgileri, bu orundan yakınanlar ve onların aileleri ile ayrıntılı bi şekilde paylaşmak için yazılmıştır.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Hoşça Kal Panik PDF 21.50 MB İndir
Hoşça Kal Panik EPUB 24.03 MB İndir
Hoşça Kal Panik MOBI 18.97 MB İndir
Hoşça Kal Panik ODF 20.23 MB İndir
Hoşça Kal Panik DJVU 25.29 MB İndir
Hoşça Kal Panik RAR 16.44 MB İndir
Hoşça Kal Panik ZIP 15.18 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Türkiye’nin panik atak konusunda uzmanlaşmış önde gelen doktorlarından Prof.Dr. Erhan Bayraktar’ın kaleminden öğrenecekleriniz sizi rahatlatacak ve hiç geçmeyeceğini sandığınız bu rahatsızlığı beyninizde bitirebileceğinizi gösterecek.


Erhan hocanın bu kitabını kitapyurdundan tedarik ettim.Gerçekten çok hoş ve detaylı bir kitap.İnsanın bu hastalığa bakışını etkileyecek birçok methodlar ve tedavi teknikleri de mevcut durumda.Hasta arkadaşlarımıza gerçekten tavsiye ediyorum.İşin bir başka boyutu da, hastalığın tedavisinin yanı sıra motive açısından da kitap hakikaten bazı yerli ve yabancı gelişim kitaplarına taş çıkartacak derecede güçlü.


Bu kitapta panik atak hastalığına yakalananların yaşadıkları sıkıntıları, sürekli korku ve tedirginlik içerisindeki ruh halleri ve bu ruh halinin vücuttaki yansımaları, Panik Atak hastalığının oluşum, ilerleme, tekrarlama ve gerileme süreçleri, Panik Atağın meydana geliş sebepleri ve bu rahatsızlığı ortadan kaldırmaya yönelik yapılması önerilen vücut egzersizlerinden bahsedilmektedir.Bir dönem Panik Atak geçirmiş biri olarak bu hastalığı yaşamakta ve nasıl mücadele edeceği konusunda çözüm aramakta olan herkese bu kitabı okumalarını öneririm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*