Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Semaver / Sarnıç

Kategori: Edebiyat Yazar: Sait Faik Abasıyanık Yayınevi: Bilgi Yayınevi

Semaver / Sarnıç

  • Yayın Tarihi: 01.01.2001
  • ISBN: 9789754940756
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 248
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 10.8 x 18.8 cm
Tanıtım Bülteni
Sait Faik Bütün Eserleri dizisinin bu kitabında, yazarın 36 hikâyesini içeren ilk iki eseri biraraya getirilmiştir. 'Semaver' ve 'Sarnıç', Adapazarı, Bursa ve İstanbul'daki yaşamından ve gözlemlerinden izler; Fransa'daki yaşamından izlenimlerle ve anılarla örülmüş öykülerden oluşuyor. 'Semaver'e alınmayan öyküler, devamı niteliğindeki 'Sarnıç'ta yer alıyor ve Sait Faik bu öykülerde, yeni bir anlatıma, yeni bir öykü biçimine yöneldiğini gösteriyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Semaver / Sarnıç PDF 10.29 MB İndir
Semaver / Sarnıç EPUB 11.50 MB İndir
Semaver / Sarnıç MOBI 9.08 MB İndir
Semaver / Sarnıç ODF 9.69 MB İndir
Semaver / Sarnıç DJVU 12.11 MB İndir
Semaver / Sarnıç RAR 7.87 MB İndir
Semaver / Sarnıç ZIP 7.27 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Lisede bize zorla okutulan kitaptı. Asiydim fakat Semaver öyküsü öyle sıcaktı öyle etkileyiciydi ki kitaba hayran kaldım.


Öyküyle tanıştığım kitap… İlkokul yıllarımda okuyup okuyup etkilendiğim hatta her öyküden kendime de pay biçip arkadaşlarımla paylaştığım öykü yapıtı. Sait Faik Abasıyanık’ ın ailemden biri olduğu zamanlar çok ta geride kalmadı. Hala okumayan varsa bir kaç öykü bile yüreğinizi ısıtacaktır, okumalısınız.


ilk defa fakültede çocuk edebiyatı dersinde okudum.hakikaten üslup açısından çok muhteşem.anneyle çocuğun sıradan yaşamını çok güzel anlatmış


35 hikayeden oluşan bir kitap. Her birinde Sait Faik’in kendine özgü tadını alabilirsiniz. Okuduğum Sait Faik kitapları içinde en çok hoşuma gideni bu kitaptır.


Onun öykülerinde ayrı bir tat vardır. Okurken bir farlılık hissedersiniz. Öykülerinin dinlendirici bir yanı vardır. Bu eserinde kitaplarından ikisi bir arada veriliyor. Otuzun üstünde hikayesi yer alıyor. Hikayelerinde hayatımızdan kesitleri bize tekrar yaşatıyor. Burada yer alan hikayelerinin hemen hemen hepside çok kısa. Daha önce bazı dergilerde yayınlandıktan sonra bir araya getirilmiş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*