Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Devletçilik Bumerangı

Kategori: Siyaset Yazar: Durmuş Hocaoğlu Yayınevi: Ufuk Kitapları

Devletçilik Bumerangı

  • Yayın Tarihi: 03.12.2002
  • ISBN: 9789756571323
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 371
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Bumerang Etkisi", Bumerang adındaki garip ama etkili aletten farklı olarak, geriye tepen sosyal olayları ve olguları ifade etmektedir. Bu geri tepip atanın başına patlayan bumeranglardan birisi, "Siyasi İslam(cılık) Bumerangı"dır, diğeri de "Devlet(çilik) Bumerangı". Bunlardan birincisi, güya İslam'a ve Müslümanlara daha yararlı olmak isterken tam aksine İslam'a ve Müslümanlara; ikinci de guya Devlet'e daha yararlı olmak isterken Devlet'e ve Millet'e zarar veren tesirler hasıl etmişlerdir ve etmektedirler. Siyasete normaldışı yollardan müdahale edilerek Türk milletinin üstüne gidilmesi ve üstelik bunda da ölçünün ve dozun kaçırılması, bu noktada tipki bir "Bumerang Etkisi" hasıl etmiş ve toplumdaki bu uyanışı, politik olgunlaşmayı, siyasi ergenlik bilincini daha da hızlandırmaya başlamıştır. Ey Devlet'i savunmada ölçüyü kaçıranlar! Devlet'in başına isabet ettirdiğiniz bumeranglara dikkat! Bugünün yarını da var yarın hiçbir şey yoksa dahi, Tarih denen mahkeme var!
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devletçilik Bumerangı PDF 15.40 MB İndir
Devletçilik Bumerangı EPUB 17.21 MB İndir
Devletçilik Bumerangı MOBI 13.59 MB İndir
Devletçilik Bumerangı ODF 14.49 MB İndir
Devletçilik Bumerangı DJVU 18.12 MB İndir
Devletçilik Bumerangı RAR 11.77 MB İndir
Devletçilik Bumerangı ZIP 10.87 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Devletçilik Bumerangı PDF 15.40 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


hocanın makalelerinin bir kısmının toplamasından müteşekkil bir kitap.özellikle devlet hakkında ki görüşleri mutlaka okuma değer. ayrıca Türk milliyetçileri arasında az bulanan entellektüellerden biri hoca. kitapları ve makaleleri okumaya değer.


2000 li yılların başında dergilerde yazdığı yazılardan bir araya getirilmiş. Her bir makalesi ayrı bir araştırma-gözlem-beyin cimnastiği ürünü. Son zamanların nadir yetişmiş İslam-Türk Millieytçi tandanslı aydınlarından biri olan hocamızın yazılarını okumak yetmiyor, düşünmekte icap ediyor. Güncelliğini yitirmiş yazılar/konular olarak düşünmeyin. Halen devam etmekte olan son 2 asrın yaralarını teşhis ediyor ve tedavisini gösteriyor.Ufkunu genişletmek isteyenler için tavsiye ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*