Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Yabancı Dil Öğrenme Yolları

Kategori: Eğitim Yazar: Ece Vahapoğlu Yayınevi: Alfa Yayınları

Yabancı Dil Öğrenme Yolları

  • Yayın Tarihi: 16.05.2012
  • ISBN: 9789752972414
  • Dil: İNGİLİZCE,TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 243
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
İstanbul'da doğdu, Şişli Terakki Lisesi'ni bitirdi. İtalya'da 'International Business' okuduğu 'The American University of Rome'dan birinci olarak mezun oldu.Genç Girişimciler - JC Derneği tarafından 2001 yılı 'Türkiye'nin En Başarılı Genci' yarışmasında 'Kişisel Başarı' kategorisinde ödüle layık görüldü. 5 yabancı dil (İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Boşnakça) biliyor.Profesyonel iş hayatını finans sektöründe sürdürüyor."Yabancı dil öğrenmenin binbir yolu vardır. İnsanın özelliklerini ve yeteneklerini ön planda tutarak ona en uygun yolu önermek mümnün olabilir. Ancak, olmazsa olmaz birinci şart, öğrenme hırsı, yani öğrenme arzusudur..."-İshak Alaton"Ece Vahapoğlu'nun içtenlikle kaleme aldığı bu kitap, yabancı dil öğrenmek isteyenler için çok önemli bir referans kitabı niteliğinde. Kendisini özenli çalışması için kutluyor. başarılarının devamını diliyorum."-Sakıp Sabancı"Bu önemli konuya değinmiş olması bir ayrıcalık... Özenle, samimiyetle hazırlanmış ve son derece faydalı bir kitap olmuş. Ece'nin İtalya tecrübesi ile birleştirdiği bilgiler de çok hoşuma gitti. Türkiye için çok güzel bir örnek..."-Donatella Piatti"Çok orjinal bir yaklaşım. Yabancı dil öğrenmek isteyenlere pek çok yararlı ipucu vereceğini sanıyorum."-Prof. İbrahim Kavrakoğlu
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
Kitapyurdu Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
D&R Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
Idefix Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
BKM Kitap Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
Hepsiburada Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
Nadir Kitap Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
N11 Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
Amazon Türkiye Yabancı Dil Öğrenme Yolları Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Yabancı Dil Öğrenme Yolları PDF 10.09 MB İndir
Yabancı Dil Öğrenme Yolları EPUB 11.27 MB İndir
Yabancı Dil Öğrenme Yolları MOBI 8.90 MB İndir
Yabancı Dil Öğrenme Yolları ODF 9.49 MB İndir
Yabancı Dil Öğrenme Yolları DJVU 11.87 MB İndir
Yabancı Dil Öğrenme Yolları RAR 7.71 MB İndir
Yabancı Dil Öğrenme Yolları ZIP 7.12 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İkinci dil edinimi üzerine herhangibir araştırma yapılmadan;sadece kıyıdan köşeden kim ne demişin bilgileriyle yazılmış bir kitap. Bu özelliği ile tam bir amatör çalışma. Kitabı okurken yazarın tek amacının sadece bir kitap çıkartmak olduğu; kitabın içeriğine, konunun derinliğine değinilmediğini gördüm. Sadece yazmak için yazılmış ve yazdırılmış bir kitap maalesef.


Bu kitabı “yazar, beş dil bildiğine göre, yeni dil öğrenenlere yardımcı olur.” diye düşünerek aldım. Kitap, tam olmasa da hayal kırıklığı yaşattı. Ama beni sevindiren taraf Dil öğrenimi hakkında, Türkiye de yazılan ilk kitap olması. Özellikle ünlülerin tecrübeleri; onların dil öğrenirken çektikleri sıkıntıları ve neden yabancı dil öğrenmemiz gerektiği konusunda güzel bilgiler ihtiva ediyor. Ne var ki, kendi yabancı dil öğrenim önerileri, tıpkı akasya ağacı gibi, çok çiçek açıyor ama meyve vermiyor… Üslubu etkin kullanmasına karşın, örnekler kısır kalmış. Bence bu kitap, neden yabancı dil öğrenimi gerektiği ve ünlü kişilerin dil öğrenirken neler yaşadığını öğrenmek için okunmaya değer… Keyifli, bol okumalar…


Ece hanım 5 dili aynı anda bildiğine göre söyleyecek önemli sözleri vardır diye düşünerek aldım kitabı.Dil öğrenmenin temel taşları bellidir aslında ama ileri düzeyde bilmek biraz fark eder.Bu yetiye konuşarak ve sürekli olarak dinleyerek sahip olunur.


Bir İngilizce Öğretmeni olarak kitabı beğendim ancak eksikleri de yok değil. Kitapta bazı şeyler sürekli tekrar edildiği için sıkıcı olmuş. Elbette kendinden örnekler vermesi güzel ama son tarafta sanki İngilizce öğrenenler bu toplumun sadece üst kesimiymiş gibi oradan örnekler verilmiş. Gene de okumaya değer.


Dil öğrenmek için güzel öneriler var içerisinde. Başka başka kişilerin nasıl öğrendiklerine yer verilmesi de kişiyi ayrıca motive ediyor. 1-2 gün gibi çok kısa bir zamanda okuyabilir ve geriye kalan günlerde de, kitapta verilmiş önerilere kulak kabartarak yabancı dil öğrenebilir ya da yabancı dilinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca Türkiye’de alanında verilmiş eserler arasında da ilk’lerden sanırım bu kitap. Çok beğendim. Tavsiye ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*