Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Efendimize Şiirler

Kategori: İslam Yazar: Abdullah Arıdoru Yayınevi: Nesil Yayınları

Efendimize Şiirler

  • Yayın Tarihi: 01.05.2002
  • ISBN: 9789758499991
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 176
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 3. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Kalp O’nu tanımaya görsün. “Birisi kalbe Resulullah’ı (S.A.V) hatırlamaya görsün ve yürek O’nun Kokusunu almaya görsün kendinden geçer” diyor büyüklerimiz… ve kendine gelmez o hep Allah Teala ile olur. O’na ulaşır, Rıza-i ilahi dairesi içinde bulacağını bulmuştur artık o…Bir insanın yürek coğrafyasına bir cemre gibi düşüşünü seyretmek O’nun… Ve bir hatırlatma yolunda buna sebep olmak, olmak ve O’na yaraşır ümmet şuuruyla emaneti teslim etmek Allah’a… ne büyük bir bahtiyarlıktır Allah’a…Ne büyük bir bahtiyarlıktır.İşte hatırlatma yolunda, Sevgili Efendimizi anma yolunda bir kutlu yolcu, bizi Sultanlar Sultanı’nın (S.A.V.) otağına götürüyor. Sevdalıları Ona ilan-ı aşk ediyor, “Ya Resulallah” diyor.Mahşer günü çok yalvaracağız. “Ya Resulallah” deyip inim inim inleyeceğiz. Tanıdık bir ses olabilmemiz için yaşarken Ona çok seslenmek gerek.Abdullah Arıdoru, Ona, Efendimize sesleniş örnekleri sunuyor. Onu seven bir gönlün, Onu seven kalplere diyeceği çok şey var. Resulallah’ı sevme ve Allah Teala’nın rızasına erme yolunda yolumuzdaki her türlü şerden o yolun sahibine sığınıyor ve hayatın ve ölümün güzelliklerini diliyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Efendimize Şiirler PDF 7.30 MB İndir
Efendimize Şiirler EPUB 8.16 MB İndir
Efendimize Şiirler MOBI 6.45 MB İndir
Efendimize Şiirler ODF 6.88 MB İndir
Efendimize Şiirler DJVU 8.59 MB İndir
Efendimize Şiirler RAR 5.59 MB İndir
Efendimize Şiirler ZIP 5.16 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Efendimize Şiirler PDF 7.30 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Peygamberimize yazılmış en güzel şiirlerden oluşuyor. Bir çok ünlü ismin şiiri var. Harika bir kitap


alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz (s.a.v)’e içten, samimi olarak yazılmış şiirler mevcut eserde.O’na olan özlemle, hasretle okunacak şiirler duygu yumağına dönüşüyor, tavsiye ederim..


bir insan düşünün kü 1 milyar insan Ona aşıkbir insan düşünün ki her yıl onu görmeye milyonlar gidiyorevet Ona insan denmez elbetteo bizim efendimiz Onu anlatan aciz şiirler var burdayanlış anlamayın çünkü Onu hiç bir şair tam anlatamaz, kelimeler yetmez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*