Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Konsantrasyon

Kategori: Psikoloji Yazar: Godfrey Harris Yayınevi: Alfa Yayınları

Konsantrasyon

  • Yayın Tarihi: 07.01.2003
  • ISBN: 9789752972391
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 138
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Okulda ve iş yaşamında sınırlı kaynaklarınızı ve enerjinizi başarılı bir şekilde kullanmanın yolu konsantre olmaktan geçer. Konsantre olmak öğrenilebilir bir beceridir. İsteyen herkesin bu becerisini geliştirerek yaşamını pek çok anlamda daha da kolaylaştırabilir. Özellikle kitap ve doküman okumalarında odaklanabilmek farklı bir strateji gerektirir. Bu kitapta, anlaşılması zor kavram ve metinlerle karşılaştığınızda nasıl odaklanabileceğiniziçevrenizde dikkat dağıtıcı unsurlar varken odaklanmayı nasıl becerebileceğinizi ilgi eksikliği, güçlü anıların etkisi gibi nedenlerle dikkat dağılması durumunda neler yapabileceğinizirutin işler yaparken dikkat dağılması durumunda yapmanız gerekenleri bulacaksınız.Dikkatini toplamak ve korumak, dikkat dağıtıcılarla başa çıkabilmek isteyenler için benzersiz bir rehber.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Konsantrasyon PDF 5.73 MB İndir
Konsantrasyon EPUB 6.40 MB İndir
Konsantrasyon MOBI 5.05 MB İndir
Konsantrasyon ODF 5.39 MB İndir
Konsantrasyon DJVU 6.74 MB İndir
Konsantrasyon RAR 4.38 MB İndir
Konsantrasyon ZIP 4.04 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Eser konsantre olmanın getireceği başarılar için önemli uyarılarda bulunmuş bence okunması gereken kitaplardan bir tanesi. Mutlaka artı bir etkisini göreceksiniz.


fazla iç açıcı gelmedi bana konsantrasyon hakkında fazla kitap olmadığından yinede orta derecede bir kaynak.


Şimdiye kadar okuduğum kişisel gelişim kitapları arasında en kötüsü diyebilirim.Konsantrasyonun yararlarını saymakla bitiremiyo ama nasıl uygulanacağına dair doğru düzgün yöntemler gösteremiyor.Başkalarının anlık konsantrasyonu nasıl sağlanır onu anlatıyor ve diğer kitaplardan aldığı örnekleri yani kişisel gelişim kitaplarından aynen yazmış.Bu kitabı almayı düşünüyorsanız sınırsız güç’ü alın buna gerek kalmaz bence.


Arkadaşlar Melik Duyar dan Konsantrasyonun Gücü adlı kitabı almanızı tavsiye ederim İnanın hayattan bekletiniz ve hedefleriniz cok değişicek şahsen bana çok şey kattı gönülden tavsiye ederim


Yorumlara baktım. Bu kitaptan kimse memnun değil gibi. O nedenle yorum yapma gereği hissettim.Konsantrasyon ile ilgili gerçekçi egzersizler içeren.Müthiş faydalı bir kitap okudum. Şiddetle tavsiye ederim.Dikkat eksikliği, dalgınlık, hafıza sorunları vs için müthiş etkileri var.Konsantrasyon / Adım Adım Mutlak Zihinsel ve Ruhsal Hakimiyet, Murat Sağlam,Mouni Sadhu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*