Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Semiramis

Kategori: Edebiyat Yazar: Alain Paris Yayınevi: Remzi Kitabevi

Semiramis

  • çevirmen: Füsun Önen
  • Yayın Tarihi: 13.01.2003
  • Orijinal Adi: Moi
  • ISBN: 9789751408532
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 376
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
M.Ö. IX.yy'da, Homeros'un Truva'nın düşüşü üzerine Yunanistan'da destanlar yazdığı dönemde, güzel Semiramis Mezopotamya'da hüküm sürüyordu. Asurluların esiri bir prensesken, Asur kralının karısı olan bu sıradışı kraliçe, binlerce yıldır hayalleri süslemekten hiç vazgeçmedi. Alain Paris, üç bin yıl önce rahipler, katipler ve hizmetkarlardan oluşan bir halkın bütün hayatını geçirdiği bir metropolün ve Babil'in göbeğine asma bahçeler yaptırmış bir kraliçenin öyküsünü, günlük biçiminde, Semiramis'in ağzından anlatıyor. Yazının doğduğu, tarihin ilk şehir-devletlerinin kurulduğu, büyük bir uygarlık merkezi olan "İki Nehrin Arasındaki Ülke"de, varoluşlarının tek nedeni tanrılara hizmet etmek gibi görünen bu insanların dünyasını aşk, savaş ve ihanet dokuyordu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Semiramis PDF 15.61 MB İndir
Semiramis EPUB 17.44 MB İndir
Semiramis MOBI 13.77 MB İndir
Semiramis ODF 14.69 MB İndir
Semiramis DJVU 18.36 MB İndir
Semiramis RAR 11.93 MB İndir
Semiramis ZIP 11.02 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Semiramis PDF 15.61 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Çok akıcı bir kitap. Daha önce bir arkadaşımdan ödünç alıp okumuştum.Şimdi kütüphaneme eklemek istedim.tarihi kitapları sevenler mutlaka okumalı bence. Çok başarılı.


Gayet güzel bir kitap. Daha önce kütüphaneden alıp okumuştum ancak kendi kitaplığımda da bulunsun diye satın aldım. Mitoloji sevenler için sürükleyici bir roman, tavsiye ederim.


Bir solukta okunan bir kitap. İçinde bulunduğu dönemi öyle güzel yansıtıyor ki, kendinizi romanın içinde buluyorsunuz.. Severek okudum.


Rivayete göre Babil Asma Bahçelerini yaptıran Kraliçe Semiramis’in hafızalara kazınan hayat hikayesini bir solukta okuyup unutamayacaksınız.


dili biraz ağır olmasına rağmen fevkalede bir kitap.semiramisin hayat hikayesini anlattığı kadar o dönemin sanatını yasalarını yaşayış şekillerinide çok güzel anlatıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*