Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Dönekler

Kategori: Siyaset Yazar: Hasan Yalçın Yayınevi: Kaynak Yayınları

Dönekler

  • Yayın Tarihi: 01.08.2006
  • ISBN: 9789753433617
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 196
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Hasan Yalçın'ın bu kitabında kimler var:Çetin Altan, Cengiz Çandar, Hadi Uluengin, Ertuğrul Özkök, Oral Çalışlar, Gülay Göktürk, Taner Akçam, Ragıp Duran, Murat Belge, Mehmet Altan, Ahmet Altan, Cüneyt Ülsever, Ertuğrul Kürkçü, Şahin Alpay, Halil Berktay, Ömer Laçiner, Eser Karakaş, Kürşat Bümin, Aydın Engin, Haydar Kutlu, Ali Bayramoğlu, Mehmet Barlas...Dönekler'i Doğu Perinçek'in Önsözüyle okurlara sunuyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Dönekler PDF 8.13 MB İndir
Dönekler EPUB 9.09 MB İndir
Dönekler MOBI 7.18 MB İndir
Dönekler ODF 7.66 MB İndir
Dönekler DJVU 9.57 MB İndir
Dönekler RAR 6.22 MB İndir
Dönekler ZIP 5.74 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Hasan Yalçın’ın yazdığı portrelerden oluşan bir kitap, gazeteci biyografileri biraz da yakın tarihtir, meraklılara tavsiye edilir.


GÜNÜMÜZDE, YAZILI VE GÖRSEL BASININ NE KADAR KİRLENDİĞİ ORTADA VE BU BASIN KİTLELERİ YÖNLENDİREBİLME GÜCÜNE DE SAHİP. MERHUM YALÇIN, BU ESERİNDE BİRÇOĞUNUN ORTAYA KOYDUKLARI MÜKEMMEL, SAĞDUYULU VE BİR O KADAR DA YURTSEVER!… İŞLER İLE İPLİKLERİNİ PAZARA ÇIKARMIŞ. TABİİ YALNIZCA MEDYA DÜNYASINDAN DEĞİL POLİTİKACILARDAN DA SAF DEĞİŞTİRENLER KİTABIN YAZILDIĞI DÖNEMDEN BU YANA SIKLIKLA OLDU. KEŞKE SAYIN YALÇININ ÖMRÜ VEFA ETSEYDİ DE BUNLAR İÇİN DE YORUMLARINI KATTIĞI GENİŞLETİLMİŞ BİR BASKIYI OKUYUCUYA SUNABİLSEYDİ.


Türkiye üzerinde oyun oynayan dış güçlerin, basını nasıl kullandıklarını; ünlü sandığımız birçok gazetecinin para karşısındaki tavırlarını ve ne derece vatansever olduklarını (!) bu kitabı okuyunca çok daha net öğreneceksiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*