Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Ölüm Dansı

Kategori: Edebiyat Yazar: Trevanian Yayınevi: E Yayınları

Ölüm Dansı

  • çevirmen: Neşe Olcaytu
  • Yayın Tarihi: 01.12.2007
  • ISBN: 9789753901864
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 248
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
"Bu kitaptaki öykülerin çoğu cinayet üzerinedir; ve her biri tarzının gereklerini yerine getiren bir örnek olduğu için seçilmiştir; gerilim, entrika, mantık ve tatmin edici bir son örgüsü içinde yaratıcı ve eğlendirici örneklerdir.Her biri, yazım niteliği kadar, editörlük açısından da tarzının gereklerine bağlılığı ile dengelenmiştir.Öyküler, ölüm, tehlike ve kötülüğünü bir dans olgusu içinde verir. Bu ilginç bir birleşimdir, zira dansı, tehlike, esrar ve uğursuzluklarla asla bağdaştırmayız. Dans, yaşamı kucaklayan bir mutluluktur; neşelidir, hareketin estetiği, duyguların bir ifade biçimidir, insanın güzelliğine cinsliğine bir övgü, bir ayindir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Ölüm Dansı PDF 10.29 MB İndir
Ölüm Dansı EPUB 11.50 MB İndir
Ölüm Dansı MOBI 9.08 MB İndir
Ölüm Dansı ODF 9.69 MB İndir
Ölüm Dansı DJVU 12.11 MB İndir
Ölüm Dansı RAR 7.87 MB İndir
Ölüm Dansı ZIP 7.27 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


İnsan okuduköa görütor ki, Trevanian bir başka. Editörlüğünü yaptığı hikayelerin toplamı, bir Trevanian kitabının çekirdeği bile olmıyor ama güzel derleme.


yazarı çok merak ettiğim için aldığım bir kitaptı. çevirisinden midir bilemiyorum ama çok beğenmedim.


Trevanian’ın yazdığı kitaplardan biri sanarak aldım ama sadece editörlüğünü yapmış. Trevanian kitaplarının kalitesini bilen arkadaşlar kitabı okuyunca biraz hayal kırıklığına uğrayabilir


Yazarın diğer kitaplarıyla ilgisi yok. ZAten hikayeler kendisine ait değil, diğer okuduğunuz kitapların tadını aramayın boşuna. Kısa ölüm hikayelerinden oluşan bir kitap. En iyi ölüm hikayelerini yazan Trevanian’ın beğendiği hikayeler bunlarmıymış dedirtiyor insana.


Öncelikle belrtmekte fayda var, kitap trevanian tarafından yazılmamış, editörlüğü yapılmıştır. yani, yazar beğendiği hikayeleri bu kitap altında yayınlamıştır. Bu nedenle Trevanian tarzı yazılar beklemek sizleri hayal kırıklığına uğratabilir. Hikayeler, Trevanian ismini düşününce biraz zayıf kalmakta ancak bu tarzdan hoşlananlar için hoş bir deneyim olabilir. Yazar kendisi de belirtiyor zaten, okuyucu geliştirici amaç taşımayan, eğlencelik hikayeler…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*