Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Çiçeklerin Tanrısı

Kategori: Edebiyat Yazar: Hamdi Koç Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Çiçeklerin Tanrısı

  • Yayın Tarihi: 07.03.2003
  • ISBN: 9789750805592
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 308
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
'Burası layık değil. Burası Allahın sadece unuttuğu değil aynı zamanda ilelebet defterden sildiği bir yer. Kimsenin gelip sizi rahatsız etmeyeceği bir yer istiyorsanız ben size bulurum, hatta buldum bile, dün gece bunu düşündüm. Herşey hazır. Ben de hazırım. Size ben bakarım. Ben bakacağım. hiç kimsenin sizi, bizi rahatsız etmemesini sağlayacağım. Ben de rahatsız etmeyeceğim sizi, soru sormayacağım, sizi seveceğim ama aşık olmuş numarası yapmayacağım. Madem öleceksiniz, adam gibi öleceksiniz. Bunu sağlayacağım.''Yaşayan en güzel kadından daha güzel bir kadın'ı yaşatmak için kurulan iki kişilik bir dünya. Kapalı bir dünya. Çiçeklerle soluk alıp veren bir dünya. Bu küçük dünyada 'yaşayan en güzel kadından daha güzel olan kadın' yaşayabilecek mi? En yalnız şair olan Erkek onu yaşatabilecek mi?Melekler Erkek Olur'un yazarı Hamdi Koç'un yeni romanı Çiçeklerin Tanrısı bu yalnız dünyada yapılan hüzünlü bir aşk yolculuğu.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Çiçeklerin Tanrısı PDF 12.78 MB İndir
Çiçeklerin Tanrısı EPUB 14.29 MB İndir
Çiçeklerin Tanrısı MOBI 11.28 MB İndir
Çiçeklerin Tanrısı ODF 12.03 MB İndir
Çiçeklerin Tanrısı DJVU 15.04 MB İndir
Çiçeklerin Tanrısı RAR 9.78 MB İndir
Çiçeklerin Tanrısı ZIP 9.02 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


“”….ve aklıma estikçe, boşluk buldukça, kendimi iyi hissettikçe yazıyorum….Yazı kaprisli, yazı şımarık, yazı arsız, bencil, kıskanç….Yazı cadı, yazı büyüleyici: seni hem hayat üstüne düşündüğün yanılsaması içine sokuyor, hem de alıp hayatın dibine götürüyor, güneşli buzdan bir mağaraya hapsediyor. Allah insanı yazının büyüsüne kapılmaktan korusun, derim….”” diyor kitabın bir bölümünde yazar. Allahtan o büyüye kapılmışta sayın Hamdi Koç, böylesine etkileyici bir kitapla bizi buluşturmuş.


Yazarın yarattığı karakterler ve olay örgüsü oturtulmuş. Yazarın önceki kitapları ise “Melekler Erkek Olur” ve “Çocuk Ölümü Şarkıları”dır.


yazarın yarattığı karakterler ve olay örgüsü birbiriyle çok güzel uyum sağlamış.Tavsiye ederim.


çiçeklere kapanmış bir hayattan çiçekler gibi yaşayan bir kadına aşk . saklanmış duyguların yıllar sonra açığa çıkması ve gerçek aşk … inanılır şey değil dedirtiyor. aslında iki tarafta eksiklikerinden bütünleşebiliyor …


“Burası size layık değil. Burası Allahın sadece unuttuğu değil aynı zamanda ilelebet defterden sildiği bir yer. Kimsenin gelip sizi rahatsız edemeyeceği bir yer istiyorsanız ben size bulurum, hatta buldum bile, dün gece bunu düşündüm. Her şey hazır. Ben de hazırım. Size ben bakarım. Ben bakacağım. Hiç kimsenin sizi, bizi, rahatsız etmemesini sağlayacağım. Ben de rahatsız etmeyeceğim sizi… Madem öleceksiniz, adam gibi öleceksiniz. Bunu sağlayacağım.” Daha önce ‘Çocuk Ölümü Şarkıları’ ve ‘Melekler Erkek Olur’ isimli kitaplarıyla tanınan Hamdi Koç üçüncü romanı ‘Çiçeklerin Tanrısı’yla yeniden okuyucu karşısında. ‘Çiçeklerin Tanrısı’, bir hastalık nedeniyle ağır ağır ölüme giden ‘”yaşayan en güzel kadınlardan daha güzel bir kadın” olan Aygen ile hayatla bağları gevşek iken bu kadınla tanıştıktan sonra, onu yaşatmaya kendini adayan Nadir’in alışılmamış, tuhaf ve tutkulu ilişkileri anlatılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*