Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Amsterdam’ın Gülü

Kategori: Edebiyat Yazar: Sadık Yemni Yayınevi: Everest Yayınları

Amsterdam’ın Gülü

  • Yayın Tarihi: 10.03.2003
  • ISBN: 9789752890619
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 197
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Amsterdam’da yaşayan zengin bir Türk iş adamı olan Sabri Somat’ın 17 yaşındaki kızı Selma ansızın ortadan kaybolur. Polisin araştırmasından herhangi bir sonuç çıkmayınca Sabri Bey, kızını bulması için Orhan Demir a adında bir dedektif tutar. Aynı zamanda Eurotürk’ün tarihindeki ilk yerli dedektif tiplemesi olan Orhan Demir, yardımcısı Mikrop Halil’le birlikte, kat kat lahana gibi içi içe duran bir sır perdesini aralamak üzere kolları sıvar.Sadık Yemni’nin yurt dışında yaşayan göçmenlerimizin iç dünyalarıyla ayrımcılık ve ırkçılık gibi konulara da el attığı, mizah yüklü, erotik titreşimli ve sıkı gerilimli polisiyesi...
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Amsterdam’ın Gülü PDF 8.18 MB İndir
Amsterdam’ın Gülü EPUB 9.14 MB İndir
Amsterdam’ın Gülü MOBI 7.21 MB İndir
Amsterdam’ın Gülü ODF 7.70 MB İndir
Amsterdam’ın Gülü DJVU 9.62 MB İndir
Amsterdam’ın Gülü RAR 6.25 MB İndir
Amsterdam’ın Gülü ZIP 5.77 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Amsterdam’ın Gülü PDF 8.18 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Sadık Yemni’den kısa olmasına rağmen doyurucu ve okuması keyif veren bir roman. Hollanda’daki Türklerin başrol oynadığı kitapta, genç bir dedektif kayıp bir kızın peşine düşüyor.Kitap karakterlerin sıcaklığı ve canlılığı ile çok kolay içine çekiyor insanı. Öykünün atmosferi, okurun dikkati farklı yerlerden alıp direkt kitaba odaklıyor. Bu anlamda çok çabuk benimsedim karakter ve mekânları.Polisiye örgü her ne kadar karmaşık bir yapı göstermese ve insanı meraka sevk etmese bile, o tanıdık polisiye havasını almak mümkün.Yazarın dili son derece muntazam. Sadık Yemni gereksiz ayrıntıların, gereksiz kelime ve cümlelerin etrafında dönmeden derdini anlatmayı başarmış. Kesinlikle okunması gereken bir kitap.


‘Amsterdam’ın Gülü’, Amsterdam’da yaşayan zengin bir işadamı olan Sabri Somat’ın kızının aniden ortadan kaybolmasıyla başlar. Polisin aramalarından herhangi bir sonuç çıkmayınca Sabri Bey, kızını bulması için Orhan Demir adında bir dedektif tutar. Demir, yardımcısıyla birlikte, bu sır perdesini aralamak üzere kolları sıvar. ‘Amsterdam’ın Gülü’, yurt dışında yaşayan Türk göçmenlerinin iç dünyalarıyla ayrımcılık ve ırkçılık gibi konulara da el atıyor. Ve ortaya mizah yüklü, hafif erotik ve sıkı gerilimli bir polisiye roman çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*