Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Etkileşim Grupları

Kategori: Psikoloji Yazar: Carl R. Rogers Yayınevi: Doruk Yayınları

Etkileşim Grupları

  • çevirmen: Hamdullah Erbil
  • Yayın Tarihi: 13.03.2003
  • ISBN:
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 205
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 20 cm
Tanıtım Bülteni
Bu kitap tamamen yaşama mücadelesi veren belli insanların yaşam deneyimlerinden, konuşma ve anlatımlarından hareketle yazılmıştır.Rogers Etkileşim Grupları'nda otuz beş yıllık bireysel danışmanlık ve psikoterapi deneyimlerini bir araya toplayarak teknoloji çağında unutulmuş olan "kişi"lerin kendilerini değerlendirme biçimlerindeki yanlışların neden olduğu psikolojik sorunları yenmeleri için ipuçları sunuyor.Yalıtılmış, yalnıtzlaştırılmış bireylerin etkileşim grupları içinde kendilerini nasıl yeniden keşfettikleri, yaşamla ve kendileriyle nasıl barışık hale geldikleri gerçek öyküler eşliğinde anlatılıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Etkileşim Grupları PDF 8.51 MB İndir
Etkileşim Grupları EPUB 9.51 MB İndir
Etkileşim Grupları MOBI 7.51 MB İndir
Etkileşim Grupları ODF 8.01 MB İndir
Etkileşim Grupları DJVU 10.01 MB İndir
Etkileşim Grupları RAR 6.51 MB İndir
Etkileşim Grupları ZIP 6.01 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


çevirmenin ve editörlerin kitabı iğrenç bir hale getirmek için göstermiş olduğu göz yaşartıcı çabaya rağmen kitap okunmaya değer.


Bu kitabı en iyi kendisi anlatıyor. “İşte burada etkilşim grubu derin anlamlara sahip. Hareket ne kadar yayılırsa bireyler kendilerini birey ve seçme yapabilen kişi olarak ne kadar yaşarlarsa, kendi kişiliğine sahip başka bireyler tarafından ne kadar ihtimam görürlerse günümüzde insanlık değerlerini yok eden güçleri ortadan kaldıracak yollar o oranda çok bulunabilir: Bireyler artık basitçe bir IBM kartı ya da bilgisayar için doldurulmuş çeşitli bilgiler taşıyan bir bilgi kaseti olmayacaklar, gerçek bir insan olacak ve kendini oldukları gibi, nasıl ise öyle değerlendireceklerdir. Bunun çok uzun vadeli etkilerinin olacağı da kesindir.” Burdan kısaca şunu anlıyoruz. İnsan insan olduğunun farkına bu grupların sayesinde varacak. Yoksa robotlardan bir farkı kalmayacak. İnsan olduğunu etkileşim gruplarıyla hatırlayacak. Hoşçakalın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*