Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sahipsiz Terapiler

Kategori: Psikoloji Yazar: Zehra Tezvaran Yayınevi: Kariyer Yayıncılık

Sahipsiz Terapiler

  • Yayın Tarihi: 19.03.2003
  • ISBN: 9789758515479
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 151
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 14 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Sahipsiz TerapilerYıllardır gerek kendi özel hayatımda gerekse pratik meslek hayatımda insanların kederli zamanlarında onlara yol göstermeye çalıştım. Benim için her zaman sıkıntılı bir insana yardım edebilecek, onu rahatlatabilecek birkaç sihirli kelime söylemek önemli olmuştur.Tabiki aslında sihirli olan birkaç kelime olmadı her zaman. Sanırım gerçek sihirli endişeyi, kederi, üzüntüyü paylaşmak adına dinlemek ve yanındayım mesajını verebilmekti. Gösterdiğiniz yol, verdiğiniz tavsiye değildi asıl önemli olan. Önemli olan "sen zor durumdasın ama ben bunu önemsiyor ve üzülmeni istemiyorum." diyebilmekti.Tüm okuyucularımı güvendiğim ve sevdiğim insanlar kabul ederek yazdığım bu söyleşiler, kendini yalnız hissetmek istemeyenlere seslenişti.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sahipsiz Terapiler PDF 6.27 MB İndir
Sahipsiz Terapiler EPUB 7.00 MB İndir
Sahipsiz Terapiler MOBI 5.53 MB İndir
Sahipsiz Terapiler ODF 5.90 MB İndir
Sahipsiz Terapiler DJVU 7.37 MB İndir
Sahipsiz Terapiler RAR 4.79 MB İndir
Sahipsiz Terapiler ZIP 4.42 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Sahipsiz Terapiler, bir klavuz gibi heran baş ucunuzda tutup, hayatin patikali yollarinda amacinizi kaybettiginizde tekrar bulmanizi saglayacak bir kitap.Elinize aldiginizda, her sayfasini en sevdiginiz arkadasinizdan yeni gelmis bir mektup edasinda, heyecanla okuyorsunuz.Bu hayattaki temel hedefim ne olursa daha mutlu olurum, yasamin farkina nasil varabilirim sorularinin cevabini ariyorsaniz mutlaka Sahipsiz Terapileri okumanizi tavsiye ederim…Boyle bir kitabi halka kazandirdigi icin Zehra Tezvaran’a tesekkur eder, basarilarinin devamini dilerim…


Sahipsiz terapiler özellikle de son yıllarda ülkemizde de neredeyse herkesin gündeminde olan değişim ve bireysel gelişim üzerine çok keyifli bir rehber. Son yıllarda bireysel değişimin gerçekleşmesi için faaliyet gösteren kişi, kurum ve kitapların sayısında herkesin fark edebileceği gibi büyük bir artış var. Ama hangi yöntem, kitap yada kişinin yardımını alıyor olursanız olun bu değişimin gerçekleşebilmesi için kişinin bizzat çaba göstermesi gerekiyor. Hal böyle olunca aslında özellikle de okuyan ve sorgulayan biriyseniz bu iş için en iyi yardımcınız kitaplar oluyor. Ve sahipsiz terapiler sanırım bu konuda yazılmış okuması ve anlaşılması kolay ve kişiye adım adım yol gösteren, hatta onun koluna girip onunla birlikte yürüyen çok keyifli bir çalışma kitabı. Yazarın akıcı üslubuyla bir günce yada roman tadında gelişim ve değişim için ihtiyaç duyduğunuz desteği ve bilgiyi alıyorsunuz. Her hafta bir terapiye gider gibi yazarı ziyaret ediyorsunuz. Benim tavsiyem bunu gerçekten bir kez baştan sona okuduktan sonra, aynen düzenli bir terapi gibi uygulamak ve hatta bu çalışma sırasında kendi zorlandığınız noktaları, yaşadıklarınızı, duygularınızı ve değişimlerinizi not almak. Kimbilir belki zehra hanımın yeni kitabının ve değişmeyi isteyip de zorlanan pek çok okurun yeni kitabının materyallerini oluşturuyorsunuzdur. Tabii bunu yazarla da paylaşırsanız. Buna hepimizin ihtiyacı var ve bu yola giren herkese kolaylıklar diliyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*