Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Camtutan

Kategori: Edebiyat Yazar: Melek Paşalı Yayınevi: Kaknüs Yayınları

Camtutan

  • Yayın Tarihi: 08.04.2003
  • ISBN: 9789756698549
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 106
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Melek Paşalı'nın öykü dünyası "düşünülerek varılmış bir dünya"dır.Yazarın henüz ikinci kitabında vardığı olgunluk düzeyi, öyküsünü aynı zamanda poetikasıyla birlikte kuran bir öykücüyle karşı karşıya olduğumuzu gösteriyor. Camtutan'da yer alan öykülerde aksiyon, büyük ölçüde, zihnin aksiyonudur. Buna; öykücünün hayatı, bu hayatın içindeki insanları beyin kıvrımları içinden izleme ve betimleme girişimi de diyebiliriz. Camtutan, zihni faaliyetten gerçek bir varlık lezzeti alabilen her ciddi edebiyat okurunun ilgisini fazlasıyla hak ediyor. Türk öyküsü ise bu kitapla; kendini, kendisinin ustası kılabilen bi yazarla tanışmış oluyoruz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Camtutan PDF 4.40 MB İndir
Camtutan EPUB 4.92 MB İndir
Camtutan MOBI 3.88 MB İndir
Camtutan ODF 4.14 MB İndir
Camtutan DJVU 5.18 MB İndir
Camtutan RAR 3.36 MB İndir
Camtutan ZIP 3.11 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


bu kitabı somut bir şekilde anlatmak gerekirse söylebileceğim şudur “cam kenarında yağmuru izlemek gibi huzurlu bir his”


Melek Paşalı… İki kitabından ikincisi de tıpki ilki gibi biriciğim…. Biraz daha fazla yazsa keşke.


Melek paşalı’nın okuyacağım ilk kitabı. Yeni aldım, henüz 1.bölümü okudum ama şimdiden hoşuma gitti. Herkese keyifli okumalar dilerim.


aslında böyle bir kitaba yorum yapmak haddim değil ama bu kitap ve yazarı için içimde beslediğim coşkuyu gizlemeye çalışmakta çok zorlandım. Camtutan için çok güzel harika kitap falan demiyeceğim çünkü bunlar o kadar hafif kelimeler ki herkese haksızlık etmiş olurum bence aslında bu kitap da değil bundan öncekinde olduğu gibi sanki sihirli bir el insanı kendine gelmesi için dürten… yada yalnızlığına yoldaş , gecelerine arkadaş, yanı başındaki kardeş gibi sıcak bir o kadarda dokunmaya korktuğun dokunduğunda yapraklarını hemen oracıkta dükevereceğini bildiğin gelincik gibi narin ve kanadı kopmuş bir kelebeğin tekrar uçabilmesi için saatlerce ağladığın gün gibi hüzün dolu ve kar masalındaki kar tanelerinin sahibine selam göndermesini istemek kadar aciz ama sabırlı bir kişi için her şey… yani hayat kadar gerçek yada gerçek kadar hayatın ta kendisi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*