Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Sadece Bir Gecelik

Kategori: Edebiyat Yazar: E. Nihan Durukan Yayınevi: Epsilon Yayınevi

Sadece Bir Gecelik

  • Yayın Tarihi: 11.04.2003
  • ISBN: 9789753314268
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 220
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: 2. Hm. Kağıt
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Beni bilirsiniz. Tanışmışızdır mutlaka. Geçmişinde bir giz, vicdanında bir izim. Yaşadığım gerçek, sözde yalanım ben. Ya beni görür, başka şey görmez gözün; ya da her şeyi görür, beni göremezsin. Herkesçe yasak, aşkın ötesinde özgürüm. Bazen bir erkeğin aşkında defo, bazen bir kadının aşkında yamayım. Bazen bir erkeğin düşündeyken; bir kadının bedeninde ürpertiyim. Bazen bir gözyaşı, bazen bir tebessüm, bazen de aynadaki aksinim. Aslında bir kaçış; ama hep suçum ben. Şimdi; "Sadece bir geceliğim!" Adım İhanet. Aşkın içindeki sır'ım. Sırrımızı paylaşalım mı?
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sadece Bir Gecelik PDF 9.13 MB İndir
Sadece Bir Gecelik EPUB 10.21 MB İndir
Sadece Bir Gecelik MOBI 8.06 MB İndir
Sadece Bir Gecelik ODF 8.59 MB İndir
Sadece Bir Gecelik DJVU 10.74 MB İndir
Sadece Bir Gecelik RAR 6.98 MB İndir
Sadece Bir Gecelik ZIP 6.45 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Sadece Bir Gecelik PDF 9.13 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Hayatıma farklı bir yön.Bu kitabı okuduğum zaman anlatılan bayanların cesaretine aşık olmuş ve çok imrenmiştim.Nereden bilebilirdim ki benzer bir şeyin başıma geleceğini ve benim de aynı cesareti göstereceğimi (:Ama bu kitabın o cesaret gösterimdeki etkisi olduğuna eminim.


Kitabı aldığım gün okudum.Çok sürükleyici ve olayları yaşayan iki kadının da duygularına yer verilmesi çok değişik.Her ne kadar bizim toplumumuz için çok istisnai bir örnek olsada büyülenerek okudum.Her iki yazarı da yürekten kutluyorum.Tek merakım kitabın kahramanı olan erkeğin duyguları …


bu kitap öyle herkesin düşündüğü gibi bir geceden bahsetmiyor. “sadece bir gecelik” anlamını bilmek için kitabı okumak gerek. müthiş güzel bir kitap. mutluluk, arkadaşlık, heyecan, sevmek-sevilmek, aldatma, aldatılma hepsi bu kitapta.


Çok farklı yönlü ve ilgi çekici bir kitap herkesin okuması gerektiğini düşünüyorum


İlginç bir kitap. Aldatmayı hem aldatılan kadının hem de aldatmaya vesile olan kadının gözünden anlatıyor. Böylelikle aldatılan ve aldatan iki farklı kadının duygularına ve yaşadıklarına tanık oluyorsunuz. Sürükleyici bir anlatımı ve ilgi çekici bir konusu var. Merak edenler okuyabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*