Döner’in kaynak eseri olan bu kitap; İrfan Söyler’in Türkiye’nin lezzet gücü olan ve Dünya’nın her yerinde sevilerek tüketilen Döner hakkında kapsamlı araştırma ve gözlemlerini içermektedir.“Döner Hakkında Her Şey” 46 ülkede Döner hakkında yapılan araştırmalara dayanıyor. Global fast food ürünlerinin önüne geçen Anadolu insanın gerçek bir başarı hikayesi olan Döner hakkında akıllara takılan bütün sorulara bu kitapta cevap bulacaksınız.-Dönerin Türkiye ve Avrupa’daki tarihi-İlk Döneri kim yaptı? kimler sattı?-Ülke ülke Dönerin gelişimi ve son durumu-Üreticiler-Toptancılar-Döner Satış noktaları-Döner reçeteleri-Dünya’ya nasıl yayıldı?-Düşmanları kimler?-Hangi ülkede ne kadar döner tüketiliyor?-Döner neden Türkiye’dir?-Döner çeşitleri-Döner’de ustalar sultası devam ediyor mu?-Dünya’da ve Türkiye’de döner şehirleri.-Ülkelere göre Döner nasıl üretiliyor, nasıl servis ediliyor?-Dönercinin el kitabı.-Ucuz Dönerciler-Döner’e hile karıştıranlar-Uluslararası Döner Federasyonu-Ve döner ile ilgili merak edilen onlarca bilgi bir arada.
Kitap Yorumları - (0 Yorum)