Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Prof. Dr. Fikri Başoğlu Yayınevi: Dora Yayınları

Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri

Tanıtım Bülteni
• Kalite Kontrol Uygulamasında Genel İlkeler: Gıdanın Tanımı, Gıdalarda Kalite Kontrolün Kısa Tarihçesi, Sınıflandırılması, İlkeleri• Kalite Kontrol Bölümünün Sorumlulukları ve Organizasyonu• Renk: Gıdalarda Rengin Önemi, Işık ve Renkle İlgili Özet Bilgiler, Rengin Algılanması, Renklerin Karşılaştırılması ile Yeni Renk Elde Edilmesi, Renklerin Eşleştirilmesi• Viskozite ve Konsistens• Şekil ve Boyutlar• Kinestetik ve Tekstür• Aroma (Tat ve Koku)• Kusurlar• Gıdaların Duyusal Değerlendirme Yöntemleri• İstatistiksel İşlem İle Proses (İşlem) Kontrol ve Kontrol Kartları• Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama• Cumhuriyetten Günümüze Gıda Kontrolu Yapan Kuruluşlar İle Gıda İle İlgili Mevzuat• Gıda Kontrolünde HACCP Kavramı• ISO 9000’ler – ISO 22000 (HACCP) Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
Kitapyurdu Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
D&R Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
Idefix Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
BKM Kitap Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
Hepsiburada Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
Nadir Kitap Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
N11 Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
Amazon Türkiye Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri PDF 6.23 MB İndir
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri EPUB 6.96 MB İndir
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri MOBI 5.49 MB İndir
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ODF 5.86 MB İndir
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri DJVU 7.32 MB İndir
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri RAR 4.76 MB İndir
Gıda Kalite Kontrolünün Esasları ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


gayet faydalı, alanda çalışacaklar için başucu kitabı


gıda mühendisleri için başucu kitapıolmalı. Gıda güvenliği alanında çok güzel bir kaynak kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*