Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Kıyamet Kitabı

Kategori: Edebiyat Yazar: Connie Willis Yayınevi: Ithaki Yayınları

Kıyamet Kitabı

Tanıtım Bülteni
İlk olarak 1992’de yayımlanan ve tüm zamanların en iyi bilimkurgu eserlerinden biri olarak gösterilen Kıyamet Kitabı, Hugo, Nebula ve Locus ödüllerini almış, Arthur C. Clarke ve BSFA ödüllerine de aday gösterilmiştir.Bugüne kadar toplamda 11 Hugo ve 7 Nebula ödülü kazanan ünlü bilimkurgu yazarı Connie Willis, 2011’de Amerikalı Bilimkurgu ve Fantezi Yazarları Derneği tarafından Yaşam Boyu başarı ödülüyle onurlandırılmıştır. Bu ödül daha önce Ursula Le Guin, Michael Moorcock, Ray Bradbury ve Isaac Asimov gibi isimlere verilmiştir.Sadece bilimkurgu okurlarının değil, tarihi roman hayranlarının da beğeniyle okuyacağı, sürükleyici bir öykü… Zamanda yolculuk yapıp 1348 yılına, İngiltere’deki Kara Veba salgınının tam ortasına giden Kivrin’in macerası, insanlığın hem geçmişi hem de geleceği üzerine yazılmış en güzel metinlerden biri.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kıyamet Kitabı PDF 6.23 MB İndir
Kıyamet Kitabı EPUB 6.96 MB İndir
Kıyamet Kitabı MOBI 5.49 MB İndir
Kıyamet Kitabı ODF 5.86 MB İndir
Kıyamet Kitabı DJVU 7.32 MB İndir
Kıyamet Kitabı RAR 4.76 MB İndir
Kıyamet Kitabı ZIP 4.39 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Kıyamet Kitabı PDF 6.23 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Muhteşem bir kurgu. Baskısı tükenmiş fakat yeni baskısı çıkarsa, kaçırmayın derim…


Connie Willis ülkemizde çok bilinmez ama kendisi fantastik kurgunun en iyi yazarlarından birisidir. Özellikle bu kitabı yurt dışında çok sayıda ödüle layık görülmüştür. Okunması elzem kitaplardan birisi olduğunu düşünüyorum.


2 günde bitirdim son derece sürükleyici, heycanlı. Fantastik kurgunun en iyi örneklerinden


Bazı eleştirilere maruz kalsa da bence çok güzel ve ilginç bir kitap. Sürükleyici ve heyecan verici.


ben bu kadar overrated bir kitap görmedim. bilimkurgu ile uzaktan yakından bir alakası yok. insanoğlu zaman makinesini bulmuş, hala ankesörlü telefonlarla haberleşiyor. onu geçtim telesekreter diye bir şey var. yıl olmuş 2050 eleman telefonun başına insan koyuyor, arayan olursa not tutsun diye. bunun haricinde kitabın 300-350 sayfalık bölümü sanki kitap hemen bitmesin diye, birbirini tekrar eden diyalog ve gereksiz olay anlatımlarıyla şişirilmiş. mesela karakterin ne söylemek istediğini siz anlıyorsunuz ama bir türlü söylemesi gereken şeyi söylemiyor ne hikmetse ve kitaptaki diğer karakterler de anlamamakta ısrar ediyorlar. özetlemek gerekirse zamanda yolculuk diye aldık zaman kaybı çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*