Su Ürünleri İşleme Teknolojisine Giriş Su Ürünleri Etinin Bileşimi Su Ürünlerinde Kalite Değişimleri Su Ürünleri İşlemede Ön İşlemler Teknolojisi Su Ürünlerinde Soğutma Teknolojisi Su Ürünlerinde Dondurarak Muhafaza TeknolojisiSu Ürünlerinde Dumanlama Teknolojisi Tuzlanmış Su Ürünleri Teknolojisi Kurutulmuş Su Ürünleri Teknolojisi Su Ürünlerinde Marinat Teknolojisi Su Ürünlerinde Isıl İşlemli Konserve Teknolojisi
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Kitap Yorumları - (1 Yorum)
kitabın içeriğini tam inceleyememekle birlikte gönderim şekli güvenli.