Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Şükran Çaklı Yayınevi: Ege üniversitesi Basımevi

Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2

    Tanıtım Bülteni
    SatıcıKitap AdıBağlantı
    TrendyolSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    KitapyurduSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    D&RSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    IdefixSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    BKM KitapSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    HepsiburadaSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    Nadir KitapSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    N11Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    Amazon TürkiyeSu Ürünleri İşleme Teknolojisi 2 Satın Al
    Kitap AdıFormatBoyutBağlantı
    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2PDF6.23 MB İndir
    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2EPUB6.96 MB İndir
    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2MOBI5.49 MB İndir
    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2ODF5.86 MB İndir
    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2DJVU7.32 MB İndir
    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2RAR4.76 MB İndir
    Su Ürünleri İşleme Teknolojisi 2ZIP4.39 MB İndir

    TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ

    %100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
    Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.

    Benzer Kitaplar




    Kitap Yorumları - (1 Yorum)


    Gıda ve su ürünleri sektöründe çalışan kişiler için kaynak kitap niteliğinde. Sektör için derli toplu bir eser.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    *

    *

    *