Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Temel Gıda Analizleri

Kategori: Bilim & Mühendislik Yazar: Doç. Dr. Vildan Uylaşer Yayınevi: Dora Yayınları

Temel Gıda Analizleri

Tanıtım Bülteni
• Gıda Maddelerinden Örnek Alma, Saklama ve Analize Hazırlama• Gıdalarda Nem ve Kuru Madde Tayini• Kül Tayini, pH ve Toplam Asit Tayini, Özgül Ağırlık Tayini, Yoğunluk Tayini, Protein Tayini, Tuz Tayini, Şeker Tayini• Askorbik Asit• Koruyucu Madde• CO2 Tayini• Sularda Sertlik Tayini• Toplam Fenolik Bileşiklerin Tayini, Siyah Leke, Böcek Tayini, Yağ Tayini, Yağlarda Kırılma İndisi Tayini, Yağlarda Serbest Yağ Asitleri Tayini, Yağlarda İyot Sayısı Tayini• Yağlarda Peroksit Tayini, Yağlarda Sabunlaşma Sayısı Tayini, Sabun Deneyi• Yağlarda Kayma Noktası Tayini, Kreis Testi, Yağlarda Antioksidan Madde Aranması• Gıdalarda Renk Tayini, Sütte Asitlik Tayini, Sütte Yağ Tayini, Etlerde Kokuşma Tayini
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Temel Gıda Analizleri PDF 6.23 MB İndir
Temel Gıda Analizleri EPUB 6.96 MB İndir
Temel Gıda Analizleri MOBI 5.49 MB İndir
Temel Gıda Analizleri ODF 5.86 MB İndir
Temel Gıda Analizleri DJVU 7.32 MB İndir
Temel Gıda Analizleri RAR 4.76 MB İndir
Temel Gıda Analizleri ZIP 4.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)


labaratuvar dersinde işine çok yarıyor :d

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*