Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Toplu Öyküler

Kategori: Edebiyat Yazar: Isaac Bashevis Singer Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları

Toplu Öyküler

  • çevirmen: Aslı Biçen
  • Yayın Tarihi: 13.01.2003
  • Orijinal Adi: Collected Stories
  • ISBN: 9789750804700
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 742
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Nobel Ödüllü yazar Isaac Bashevis Singer, kendi seçtiği öykülerinden oluşan geniş bir derlemeyle ilk kez Türkçede. Öznel olduğu kadar evrensel nitelikler de taşıyor Singer'ın öyküleri. Yahudi kültürü, gelenekleri, alışkanlıkları ve yaşam tarzı ön plana çıksa da, yazar içten içe tüm halklara sesleniyor, tüm insanları birbirine bağlayan ortak değerlerin altını çiziyor. Yer yer komik, yer yer hüzünlü bir ses tonu sızıyor satırların arasından. Singer'ın şiirsel ve akıcı diliyle kaleme aldığı öykülerden her biri, paletteki değişik renk kombinasyonlarıyla oluşan eşsiz birer resmi andırıyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Toplu Öyküler PDF 30.80 MB İndir
Toplu Öyküler EPUB 34.42 MB İndir
Toplu Öyküler MOBI 27.17 MB İndir
Toplu Öyküler ODF 28.98 MB İndir
Toplu Öyküler DJVU 36.23 MB İndir
Toplu Öyküler RAR 23.55 MB İndir
Toplu Öyküler ZIP 21.74 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Toplu Öyküler PDF 30.80 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Çeviri çok özenli ve uğraşılarak yapılmış. Özellikle 2. dünya savaşında Yahudilerin Polonya, Almanya, Rusya vb. ülkelerde yaşadıkları hikayeler içinde oldukça yer buluyor. Bu olayların yaşayan Yahudiler üzerindeki etkilerinden bahsediliyor. Ara sıra Türkiye ile ilgili şeyler de geçiyor (pek güzel bir şekilde olmasa da). Hikayelerden hoşlananlar için tavsiye edebilirim.


Usta yazar Singer’in öykülerinin yer aldığı bu kitaptan, en az herhangi bir romandan aldığınız kadar, ama büyük ihtimalle daha fazla zevk alacağınızı garanti edebilirim. Ben bu öykülerden Musevilikle ilgili çok şey öğrendim. Ama Singer genellikle Museviliği öykü ve romanlarına soksa ve olayları onun üzerine kurgulasa bile, onu “Musevilikle ilgili yazan Musevi yazar” olarak değil, yazdıklarıyla herkese bir şeyler aktarabilen evrensel bir yazar olarak kabul etmek gerektiği görüşündeyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*