Türk mutfağı Hititleri, Selçukluları, Romalıları yani Anadolu’da yaşayan bir çok uygarlığın mutfağını da derinlemesine kapsamaktadır.Coğrafyası, bitki örtüsü ve diğer şartları binlerce yıldır aynı kalan Anadolu’da o yüzdendir ki Hititlerde yapılan bir tatlıya Çorum’da ya da Bursa’da rastlamak mümkündür. “Yemek kitapları Nobeli” olarak nitelendirilen dünyaca ünlü yemek kitapları yarışması Gourmand Cookbook Awards’da 5 kitabı ödüle layık görülen M. Ömür Akkor, bu kitabında kolay yapılan Türk yemek tariflerini kaleme aldı.
TÜRKİYE'DE BİR İLK: TAMAMEN YASAL ÜCRETSİZ PDF KİTAP ARŞİVİ
%100 Yasal • Hızlı Erişim • Telifsiz Eserler
Türkiye’nin tamamen yasal ve ücretsiz e-kitap kütüphanesi; roman, deneme, kişisel gelişim gibi pek çok kategorideki eseri tek çatı altında sunar. Kitapları doğrudan tarayıcınızda çevrimiçi okuyabilir veya tek tıkla PDF formatında indirerek çevrimdışı keyfini çıkarabilirsiniz. "Popüler", "En Çok İndirilenler" ve "Yeni Eklenenler" sekmeleri ile zengin kategori-yazar listeleri, aradığınız başlığa saniyeler içinde ulaşmanızı kolaylaştırır. Opsiyonel kayıt/giriş sistemi ise okuma geçmişinizi saklar ve favori eserlerinize hızlı erişim sunar.
Kitap Yorumları - (3 Yorum)
Geleneksel türk mutfağını derinlemesine anlatılması hoşuma gitti.
Çok beğendiğim bir eser. Yazarı M.Ömür Akkor olunca gözü kapalı alabilirsiniz. Yunus Emre Akkor da aynı şekilde güvenilir bir yzardır.
içerik ve anlatım olarak güzel olmuş diyebilirim.