Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler

Kategori: Hobi Yazar: Altay İlktan Aktürk Yayınevi: Dönence Yayınları

Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler

  • Yayın Tarihi: 17.11.2005
  • ISBN: 9789757054542
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 142
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
Tanıtım Bülteni

Gastronomik kültür anlamında en yakın komşumuz olan Yunan Mutfağı dünyanın en eski mutfaklarından birini oluşturmasına rağmen, tüm Akdeniz mutfakları gibi kültürel etkileşimden nasibini yeterince aldığından, bu kitabı oluşturan tariflerin büyük çoğunluğu sizlere tanıdık gelecektir.

SatıcıKitap AdıBağlantı
TrendyolYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
KitapyurduYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
D&RYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
IdefixYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
BKM KitapYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
HepsiburadaYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
Nadir KitapYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
N11Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
Amazon TürkiyeYunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından Lezzetler Satın Al
Kitap AdıFormatBoyutİndir Linki Ara
Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından LezzetlerPDF5.89 MB Bul
Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından LezzetlerEPUB6.59 MB Bul
Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından LezzetlerMOBI5.20 MB Bul
Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından LezzetlerODF5.55 MB Bul
Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından LezzetlerDJVU6.93 MB Bul
Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından LezzetlerRAR4.51 MB Bul
Yunan Mutfağı/Dünya Mutfaklarından LezzetlerZIP4.16 MB Bul

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (1 Yorum)

Akdeniz mutfağının karakteristik özelliklerini taşıyan Yunan Mutfağı yemeklerinin sağlıklı ve hafif olması ile ünlüdür. Ayrıca Yunanistan’ın iç kesimlerinin yerel yemekleri de Türk Mutfağı ile geniş benzerlikler göstermektedir. Bu kitapta Yunan Yemekleri konusunda size geniş bir perspektif sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*