Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
CEO Olmaya Giden Yol

Kategori: Ekonomi Yazar: Jeffrey J. Fox Yayınevi: Alteo

CEO Olmaya Giden Yol

  • çevirmen: Teoman Akben
  • Yayın Tarihi: 01.04.2006
  • ISBN: 9789759234010
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 147
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
''CEO Olmaya Giden Yol’ en üst seviye ekonomi okullarında MBA yapanların dahi önemli bakış açıları edinecekleri ve uygulamalı dersler çıkaracakları bir kitap.''John Quelch; Harvard Business School Pazarlama Bölümü'Sebastian Kresge' eski profesörü, London Business School dekanı.Bir CEO’nun işi ve maaş çeki, pek tanınmayan üst seviye bir müdürü bir anda güçlü ve ünlü bir uluslararası ticaret liderine çevirebiliyor. Geçtiğimiz yıllar içerisinde ciddi şirketlerdeki CEO pozisyonu, belki bu sebeple medyanın ilgisini her zamankinden daha fazla çekmeye başladı. Ama bu insanlar -eğer bu şans ise- nasıl bu kadar şanslı olabiliyorlar? Sırları ne? Çalışanlar ve yeni mezunlar da benzer soruların cevaplarının arayışındalar: Nasıl öne geçebilirim?Nasıl CEO olabilirim?Bu kitap tüm bunların cevabını veriyor.Konu uzmanı Jeffrey Fox ‘CEO Olmaya Giden Yol’da, kuşak farkı gözetmeksizin, içinde bir CEO hırsı barındıran (hatta günümüz iş dünyası içinde yalnızca ön sıraları hedefleyen) herkes için, kişisel gelişim yollarını aydınlatan, kılavuz niteliğinde bir eser sunuyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
CEO Olmaya Giden Yol PDF 6.10 MB İndir
CEO Olmaya Giden Yol EPUB 6.82 MB İndir
CEO Olmaya Giden Yol MOBI 5.38 MB İndir
CEO Olmaya Giden Yol ODF 5.74 MB İndir
CEO Olmaya Giden Yol DJVU 7.18 MB İndir
CEO Olmaya Giden Yol RAR 4.67 MB İndir
CEO Olmaya Giden Yol ZIP 4.31 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Özellikle günümüz iş hayatında yapılan yanlışları göstermesi açısından yeni işe başlayanlar için çok önemli bir kitap.Özellikle büyük şirketlerde yeni işe başlayanların mutlaka okuması ve faydalanması gerekir.


yazıldığı gün açısından güncel olayları önümüze faklı açılardan koyması güzel ama şu an itibari ile aradan geçen zaman zarfı içerisinde biraz tv biraz haberleri takip eden kişilere çok fazla yeni şey öğreteceğini sanmıyorum ama yinede güzel.


Kitap,genel kanının aksine yalnızca “Nasıl Ceo Olunur” sorusuna cevap aramıyor.Bulunduğunuz konumda yükselebilme tüyolarını veriyor.Aslında kitabın Türk bir yazar tarafından yazılmasını tercih ederim.Çünkü her ne kadar da olsa kültür farklılıkları anlatılan bazı mevzularda ihtilafa düşmemize yol açıyor.Ama tavsiye edilebilir bir kitap.İdealist veya idealist olmak isteyen arkadaşlara öneririm.


Bu kitabı okumak için herhangi bir sebeple kesinlikle ihtiyacınız yok. Sadece iş hayatında değil geri kalan gerçek yaşamınızda da kullanabileceğiniz bir sürü ip ucuyla dolu. Hep orada olan fakat görmediğiniz altın değerindeki ip uçları. Sadece iş hayatı için bile çok önemli bir zaman kazanma aracı. İnsanların yıllar boyunca yanlış bildiği birçok konu üzerinde ki gerçekçi ve mantıklı fikirleri karanlık yolunuzu kesinlikle aydınlatacak. Ayrıca çok akıcı ve anlaşılır bir dille yazılmış.


Kitapta konuya dayalı örneklerin çok iyi işlenmesine rağmen, Türkiye’de çalışan bir yönetici olarak kitabın Türkiye gerçeği ile pek örtüşmediği, kurumsal şirketler için daha fazla bir geçerliliğe sahip olduğu(bunların sayısının çok olmadığı düşünülürse), yurt dışında çalışmayı ve kariyer yapmayı düşünenlerin kullanması ve okuması gereken bir kitap olduğu düşüncesine sahibim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*