Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bıraktığım Yerden Hayatım

Kategori: Ekonomi Yazar: Sakıp Sabancı Yayınevi: Doğan Kitap

Bıraktığım Yerden Hayatım

  • Yayın Tarihi: 24.02.2004
  • ISBN: 9789752931817
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 443
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
"Hayat hikayemi 1985'te İşte Hayatım başlığıyla yayımlamıştım. 1985 yılından bu yana çok şeyler oldu. Hayat hikayemde ailemi, çocukluğumu, iş hayatımın ilk yıllarını anlattığım bölümlere, 1985 yılından 2003 yılının sonlarına kadar olan biteni ekledim, ... bıraktığım yerden Hayatım adını verdiğim bu kitap ortaya çıktı. Hayatta doyamadığım bir şey varsa, o da para değil, çalışmaktır. Çünkü çok kısa sürede, harcayamayacağım kadar paraya, bana yetecek kadar varlığa kavuştum. Ama çalışmak, bir işi başarmak, paradan farklı şeylerdir. Futbolcunun gol atması, bestekarın eserini tamamlaması gibi bir şey."
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bıraktığım Yerden Hayatım PDF 18.39 MB İndir
Bıraktığım Yerden Hayatım EPUB 20.55 MB İndir
Bıraktığım Yerden Hayatım MOBI 16.22 MB İndir
Bıraktığım Yerden Hayatım ODF 17.30 MB İndir
Bıraktığım Yerden Hayatım DJVU 21.63 MB İndir
Bıraktığım Yerden Hayatım RAR 14.06 MB İndir
Bıraktığım Yerden Hayatım ZIP 12.98 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


kitapda aslında akıcı bir uslup var. kitap edebi yönüyle bence mükemmel. sakıp sabancı türkiyedeki en iyi şahsiyetlerinden biridir. kitapda bu şahsiyetini nasıl yakaladığını anlatıyor ve bizim hayatımıza yön vermemize katkıda bulunuyor. kitabı okudum bana göre çok güzel bir kitap….


Bu kitap devam niteliğinde bir kitap. Sakıp Sabancı İşte Hayatım kitabından sonra yazdığı bu kitabında kendisinden çok babası Hacı Ömer ve şirketleri hakkında bilgi veriyor. Kitabın babasıyla ilgili olan bölümlerini eğlenceli buldum, şirketlerinin anlattığı kısımları sıkıcı buldum. Babasının nasıl sıfırdan büyük bir sanayici olduğunu ve azmini ibretle okuyorsunuz. Özellikle işe ilk başladığı dönemdeki ekonomik durum çok enteresan. Aynı zamanda o dönemdeki ticaret ve rakabet hakkında da bilgi sahibi oluyorsunuz. Adanadan İstanbula gidişleri, babasının atlı köşkteki anıları ilgi çekici. Şirketleriyle ilgili bölümleri anlatmasa daha küçük hacimli ama daha eğlenceli bir kitap olurdu diye düşünüyorum.


Tamam ülkemize çok şeyler verdi bizlere çok şey öğretti.Onun hakkında kimse kötü konuşamaz.Ama kitabında hep iyi şeyleri anlatmış hep babasını,kardeşlerini,arkadaşlarını övmüş.insanın hiç mi hataları yalnışları yok.Birazda bunları yazmasını beklemiştim.o zaman daha bir bilinçli oluruz diye düşünüyorum.hepsini tek bir çatı altında tek bir cümleyle belitmiş.


derslerle dolu bir kirap. ama sabancı ailesinin öldürülen ferdi özdemir sabancı hakkında yazılmış bir türk samurayı adlı kitaptan nedense kitapyurdunda yuok.onu da okumanızı tavsiye ederim.iyi okumalar…


sakıp sabancı bu ülkenin ender iş adamlarından biriydi.her yönüyle örnek bir iş adamı örnek bir baba örnek bir insan… bu kitapta açıkça sergilenmiş.devam niteliğinde olan bu kitabı okurken sakıp sabancıyı yadettim.sakıp sabancı kitabı yazılacak birkaç insandan biriydi.son bir şey…iş adamı olmak isteyenlere şiddetle tavsiye ederim bu kitabı…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*