Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Özgürlük Bildirgeleri

Kategori: Tarih Yayınevi: çizgi Kitabevi

Özgürlük Bildirgeleri

  • Derleyici: Prof.Dr Coşkun Can Aktan
  • Yayın Tarihi: 26.02.2004
  • ISBN: 9789758156993
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 127
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 21 cm
Tanıtım Bülteni
Özgürlük, insan olarak bizim doğamızda ve ruhumuzun derinliklerinde yeralan en kutsal bir değerdir. Tarih boyunca verilen mücadeleler neticesinde özgürlük, bugün dünyanın ancak belirli bir kısmında teneffüs edilebilmektedir. Dünyanın hala bir çok yerinde özgürlükler ihlal edilebilmekte ve özgürlük uğruna mücadeleler sürmektedir.Özgürlük düşmanları her zaman ve her yerde mevcuttur ve asla yok olmayacaktır. Eğer sahip olduğumuz özgürlüklerin kıymetini takdir etmek istiyorsak insanoğlunun tarih boyunca veridği mücadeleleri bilmemiz ve bu mücadeleler sonucunda ortaya çıkmış bulunan hak ve özgürlük bildirgelerinden en azından haberdar olmamız gerekir düşüncesindeyiz.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Özgürlük Bildirgeleri PDF 5.27 MB İndir
Özgürlük Bildirgeleri EPUB 5.89 MB İndir
Özgürlük Bildirgeleri MOBI 4.65 MB İndir
Özgürlük Bildirgeleri ODF 4.96 MB İndir
Özgürlük Bildirgeleri DJVU 6.20 MB İndir
Özgürlük Bildirgeleri RAR 4.03 MB İndir
Özgürlük Bildirgeleri ZIP 3.72 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


evet insanlar özgürlüğünü savunmalıdır. özgür olmayan bir millet, başka bir milletin esareti altında yaşamaya mecburdur. o artık kendini ona karşı savunamaz. özgürlük kavramını engellemek isteyenleri engellemek lazım aslında problem kökünden çözülür.


Kendi özgürlüklerinden, dünya sistemleri içerisinde kendilerine verilen özgürlüklerden ve dünya üzerindeki özgürlük bildirgelerinden haberi olmayan tolumlar ya da bireyler özgürlükleri haksız bir şekilde gasp edilerek yaşamaya mahkum olurlar. Dünyanın hemen hemen her yerinde özgürlük bildirgeleri yayınlanmış ve pek çok ülke gibi bizim ülkemizde bu bildirgelerden kimilerinin altını imza etmiştir. Bu sosyal ve bireysel özgürlükler kişinin yaşama hak ve hürriyeti ile bunları nasıl kullanması gerekliliğini de göstermektedir. Ancak yine bu bildirgelerin altına imza eden pek çok ülke ve siyasal rejim yine kendi iradeleri ile bu hak ve hürriyetleri kısıtlamaktan da geri kalmamıştır ve ne teessürdür ki Da Vinci’ nin dediği gibi hala yüzyılımızda “İnsanlar özgür olarak doğmakta ama heryerde zincire vurulmuş olarak yaşamaktadır” lar. Bu kitap ile kendi özgürlükleri ve halkların özgürlükleri için mücadele eden tüm özgürlükçülere selam olsun ve özgürlükleri halen her zeminde ihlal eden ve onları gasp edenlere de bu kitap kapak olsun.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*