Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Doğanın Şifalı Eli

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Ender Saraç Yayınevi: Doğan Kitap

Doğanın Şifalı Eli

  • Yayın Tarihi: 01.06.2009
  • ISBN: 9786051112381
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 184
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 14 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
Sağlıklı yaşam artık herkesi ilgilendiren bir konu. Ama tüm bu bilinçlenmeye rağmen hastalıklar da günümüzde büyük bir hızla çoğalmakta. Dr. Ender Saraç, sağlıklı yaşamın sırrını doğada aramaktan yana olan bir tıp uzmanı. Son kitabı "Doğanın Şifalı Eli"nde de ilaçlara yüz çevirmeden, sağlığı korumak için kullanılabilecek çeşitli bitkilerden söz ediyor Saraç. Kitabı dört ana bölümde değerlendirmek mümkün. Birinci bölüm vitaminlerin, antioksidanların, oligoelementlerin ve gıda desteklerinin tanımlanmasına ayrılmış. Bu bölümde antioksidan bitki, vitamin ve minerallerin tanımı, kullanım alanları ve onlarla ilgili dikkat edilmesi gereken noktalar kısaca belirtiliyor. Bal da bu grupta yer alıyor, üzüm çekirdeği de, sarısabır çiçeği de Saraç, ikinci bölümü çaylara ayırmış, üçüncü bölümün başrolünde ise baharatlar var. Dördüncü ve belki de okuyucuların en çok dikkatini çekecek olan bölümse pratik reçetelerden oluşuyor. Burada öksürüğe de çare bulmak mümkün, cinsel performans düşüklüğüne de, romatizmaya da, hatta kansere de Ender Saraç’ın günlük hayatımıza önemli bir katkı olarak nitelendirilebilecek olan çalışması "Doğanın Şifalı Eli", sağlıklı yaşama gönül vermiş herkesin başucunda hemen yerini alacak gibi görünüyor.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Doğanın Şifalı Eli PDF 7.64 MB İndir
Doğanın Şifalı Eli EPUB 8.54 MB İndir
Doğanın Şifalı Eli MOBI 6.74 MB İndir
Doğanın Şifalı Eli ODF 7.19 MB İndir
Doğanın Şifalı Eli DJVU 8.98 MB İndir
Doğanın Şifalı Eli RAR 5.84 MB İndir
Doğanın Şifalı Eli ZIP 5.39 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Bir yastık altı kitabı. Koy ulaşabileceğin yere; işin düştükçe aç bak, canın sıkıldıkça karıştır, aklına geldikçe oku.


hasta olmadan önce alınması gereken bir kitap … çok değişik bilgiler var ilgimi çeken bir konu idi iyiki almışım 🙂


Görsel ve yazılı medyadan da tanınan yazar, gıdaların neye ve nasıl faydalı olduğunu bilmek isteyenlerin, bu konuda meraklı olanların, doğal ve sağlıklı beslenme konusunda bilinçli olanların mutlaka okumaları gereken bir kitaptır.


kitabın ilk üçte ikilik kısmı günlük hayatta ihtiyacımız olmayan detaylı bilgilere alrılmış. ama sonraki üçte birlik kısımda çeşitli hastalıklar ve o hastalıklarda kullanılabilecek bitkisel tavsiyeler var. Ender Saraç gene her kitabında olduğu gibi ancak istanbulda yaşayan üç-beş kişinin ancak bulabileceği şeyleri öneriyor. Örneğin Avurveda hapları. nerden bulunur bu haplar bir de onu yazsa…


Gerçekten güzel hazırlanmış bir kitap. “Yaşasın Hayat” kitabı gibi bizlere yaşam kalitemizi artırmamızı sağlayan pek çok ip ucu sunuyor.Bilinçli bazı nebatları tüketmemiz halinde daha sağlıklı olma yöntemlerini anlatıyor. Sağlıklı yaşam amaçlayan herkeze hitap ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*