Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar

Kategori: Tarih Yazar: İsmet Bozdağ Yayınevi: Truva Yayınları

Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar

  • Yayın Tarihi: 01.11.2005
  • ISBN: 9789756237793
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 144
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 13.5 x 19.5 cm
Tanıtım Bülteni
Doksan yıllık hayatımın son kitabını yayınlıyorum. Eğer Ermeniler, Birinci Dünya Savaşı sırasında olup bitenlerin ardına sinerek, dünyayı, olmamış bir soykırıma inandırmak hevesine düşmemiş olsaydı, bu son kitabı da yayınlamayacaktım. Çünkü bilen bilir, doksan yaşında bir "polemik kitabı" yazmak, "çok güç" olmaktan fazla bir şeydir! Ama Ermeni diyasporasının dış dünya temsilcilerimizi haysiyetsiz pusularla öldürmeleri yetmiyormuş gibi, bu konuda görevi gereği yaptığı bir bilimsel araştırma yüzünden, İsviçre gibi uygar olmak zorundaki bir ülkede Türk Tarih Kurumu Başkanımız Yusuf Halaçoğlu konuştu diye tutuklanınca, gerçeği, polemik alanına çekmek, bir "aydın görevi" oldu. Artık bilen, bildiğini, bildiği kadar yazmalı, söylemelidir!. İşte bu yüzden, doksan yaşımda daktilomun başına oturmak gerekti ve oturdum. Yazdıklarımın hepsi, belgeye, bilgiye, tarihsel gerçeklere dayalıdır!.. Eğer bazı satırlarda heyecanlarıma yenilmişsem, okuyucularımdan bağışlanmamı rica ederim. Bu yaşta, bu iş, bu kadar yapılabiliyor. Saygılarımla, Efendim... İsmet Bozdağ
Satıcı Kitap Adı Bağlantı
Trendyol Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
Kitapyurdu Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
D&R Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
Idefix Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
BKM Kitap Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
Hepsiburada Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
Nadir Kitap Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
N11 Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
Amazon Türkiye Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar Satın Al
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar PDF 5.98 MB İndir
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar EPUB 6.68 MB İndir
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar MOBI 5.27 MB İndir
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar ODF 5.63 MB İndir
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar DJVU 7.03 MB İndir
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar RAR 4.57 MB İndir
Soykırım Mı? Hodri Meydan! Atatürk’ten Soykırım İddialarına Cevaplar ZIP 4.22 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (4 Yorum)


Ermeni soykırımı iddiaları senlerdir Türkiye’nin gündemini meşgul etmekte, bu iddialarla Trkiye çeşitli baskılara uğramaktadır.İsmet Bozdağ’ın da canına tak etmiş olmalı ki, böyle bir eser yazma gereği duymuş bu yaşında, bu yüzden kendisine saygı duyuyorum. İddialara dair Atatürk’ün yanıtları, resimler,belgeler sizi yeterince aydınlatacaktır.Her Türk insanı genç-yaşlı demeden okumalı. Saygılarımla


Nesil yenilendikçe olay tersine dönüyor galiba. Daha eskiler Ermeni’lerin, yaşadıkları topraklara ihanetini ve sebep oldukları vahşeti hatırlar ve günümüzde olanlara inanamazken, çok büyük tepki duyarken, biz gitgide neredeyse bütün dünya tarafından bize empoze edilmeye çalışılan ‘Ermeniler’e soykırım uyglamadık ama katliam yaptık, soykırım suçlusu değilsek de biz öldürmüşüz bu adamları yok yere’ yi kabulleniyoruz. Halbuki gerçek ayan beyan ortada…Karşılıklı katliam var ama bizim sürekli ‘soykırım yapmadık ama katliam yaptık’ dememiz, Ermenilere soykırım yapmadıysak bile durup dururken katlettiğimizi kabul ettiğimizi düşündürtüyor dünyaya. Daha da kötüsü biz de bunu düşünmeye başladık…Olmazzzz gerçek neyse o kabul edilecek. Balık hafızalı toplum olmayacağız. Yapmadığımız bir şeyi ‘belki de yapmışızdır, yaptıysak da haklı sebeplerimiz vardı, siz de bize müsamaha gösterin bıdı bıdı’ diye yavaştan kabul etmeye başlamayacağız. Biz kimseye durup dururken düşmanlık beslemeyiz, beslemeyeceğiz de. Büyük devlet, büyük millet olmak bu demektir. Ben Türkiye’de yaşayan Ermeniler’in, Rumlar’ın, Yahudiler’in-yani gayri-müslim azınlıkların bize karşı dolu dizgin öfkelerini ve sürekli bizden hak talep etmelerini şuna bağlıyorum: Türkiye Osmanlı İmparatorluğu iken, yüzyıllarca, ticaret gayri-müslim Osmanlı unsurların elinde oldu. Sadece ticaret de değil, eğitimli kesim de onlardı, yönetimde de-en üst yönetim dışında-onlar vardı, en refah hayatı onlar yaşadılar. Türkler çiftçiydiler, askerdiler. Çalıştılar ve öldüler. Yönetimden ve eğitimden uzak tutuldular. Birden Osmanlı İmparatorluğu Türkiye Cumhuriyeti oldu, ülkenin adına Türk kelimesi girdi, insanlar uyandı ve olması gereken oldu. Bütün gelişmiş ülkelerde olan oldu. Peki bir insana veya bir topluma önce bir sürü hak tanır ve sonra bunlardan mahrum bırakırsanız ne olur? Şimdi yaşadıklarımız olur. Size hırslanırlar, sizden nefret ederler, çökertmeye çalışırlar. Kimse alıştığı düzenin bozulmasını istemez. Ama düzen bozuldu bir kere-olması gereken düzen geldi. Biz Ermeniler’e ne soykırım yaptık ne de onların bize yapmadıkları başka bir şey yaptık. Ama çoktan özür ve af dilemeye başladık bile…Yazık.


Bu kitabı okuduktan sonra aklınızda hiçbir soru işareti kalacağını sanmıyorum.Tüm belgelerle,resimlerle anlatılmış kesinlikle her Türk vatandaşının okuması öğrenmesi gereken bilgiler içeriyor.


Ermeni soykırımını hepimiz ortak bir dilden reddediyoruz. Yapmadık diyoruz.Soykırım hakkında kısaca konuşma yapın denildiği zaman kimse bir şey diyemiyor. Bu iş tarihçilerin diyoruz. Peki neden böyle diyoruz? Bilmediğimiz okumadığımız için.Belgelerle yazılmış bir eser. Okumak şart.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*