Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Bağımsız Denetim

Kategori: Ekonomi Yazar: Celal Kepekçi Yayınevi: Avcıol Basım Yayım

Bağımsız Denetim

  • Yayın Tarihi: 01.10.2004
  • ISBN: 9789759495916
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 311
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 16 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
Bu kitap, politik kitap olarak değil, lisans ve lisansüstü düzeyinde ders kitabı olarak hazırlanmıştır. Kitabın hazırlanmasında ABD'ndeki denetim standartları temel alınmıştır. Bu çalışmanın denetim mesleği ile ilgili kişilere de yararlı olacağı umulmuştur.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Bağımsız Denetim PDF 12.91 MB İndir
Bağımsız Denetim EPUB 14.43 MB İndir
Bağımsız Denetim MOBI 11.39 MB İndir
Bağımsız Denetim ODF 12.15 MB İndir
Bağımsız Denetim DJVU 15.19 MB İndir
Bağımsız Denetim RAR 9.87 MB İndir
Bağımsız Denetim ZIP 9.11 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (3 Yorum)


Bağımsız Denetim denince akla ilk Celal Kepekçi gelir.Sınavlara hazırlanan birçok kişinin ve mali müşavirlerin yararlanabileceği güzel bir kitap.Mali Müşavirlik sınavını da sadece bu kitaptan çalışarak kazandım.Tavsiye ederim.


SMMM Yeterlilik sınavlarına hazırlananlar için ve ayrıca Muhasebe mesleğini yapanlar için çok gerekli bir kitap. İyi çalışıldığında SMMM Yeterlilik Muhasebe Denetimi dersinden geçmek çok kolay.


Türkiye’de Muhasebe Denetimi konusunun üstadlarından biri de Prof. Celal Kepekçi’dir. Muhasebe Denetimi konusu esas olarak ABD’de şekillenip, bizim hayatımıza çok sonraları girdiğinden, bu konuda kitap yazmaya teşebbüs eden yazarların pek çoğu ne yazık ki ABD’de yayınlanan eserlerin tercümeleriyle yetinebiliyor, dolayısyla da konular anlaşılır ve Türkiye uygulamasına müsait olmayabiliyor. Oysa ki bu kitap hem Türkiye uygulamasının daha iyi anlaşılmasını içeren uslubu hem de örneklerinin yerli vak’alardan oluşması nedeniyle bu konuda faydalı ender kitaplardan biri olma özelliğindedir.Bu kitapla kimler ilgilenebilir dersek; İşletme öğrencileri, işletme akademisyenleri, muhasebeciler, mali müşavirler ve işletme sahiplerinin ve işletme yönetimi ile ilgilenen herkesin ilgilenebileceği bir kitap.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*