Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Pazarlama Savaşı

Kategori: Ekonomi Yazar: Al Ries Yayınevi: Optimist Yayınları

Pazarlama Savaşı

  • çevirmen: Ümit Şensoy
  • Yayın Tarihi: 23.02.2010
  • ISBN: 9789756225936
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 230
  • Cilt Tipi: Ciltli
  • Kağıt Cinsi: 1. Hm. Kağıt
  • Boyut: 16 x 24 cm
Tanıtım Bülteni
Pazarlama savaşında saldırı, savunma, kanat saldırısı ve gerilla savaşının temel ilkeleri;Büyük/küçük şirketlerin pazarlama ve reklam kampanyalarında gözden kaçırdıkları noktalar;Muazzam reklam ve pazarlama kampanyalarının neden başarılı veya başarısız oldukları vePazar liderlerinin başarı öykülerinin analizi.Günümüzdeki pazarlama savaşlarında rakiplerinizi etkisizleştirmek için sizi benzersiz cephanelikle donatacak bir kitap.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Pazarlama Savaşı PDF 9.55 MB İndir
Pazarlama Savaşı EPUB 10.67 MB İndir
Pazarlama Savaşı MOBI 8.42 MB İndir
Pazarlama Savaşı ODF 8.98 MB İndir
Pazarlama Savaşı DJVU 11.23 MB İndir
Pazarlama Savaşı RAR 7.30 MB İndir
Pazarlama Savaşı ZIP 6.74 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Pazarlama konusunda temelleri oluşturabilmek adına okumakta fayda var ancak bu kadarıyla kalmayıp daha yeni kitapları da okumayı ihmal etmemek lazım. Zira Ries ve Trout’un yaklaşımları artık günümüz pazarlama dünyasında tartışmalı hale gelmiştir.


çok güzel bir kitap bence bütün pazarlamacıların okuması lazım


Pazarlama deyince Jack Trout’un bütün kitaplarını okumadan olmaz. Pazarlama Savaşlarıda onun en ünlü kitaplarından biri. Bu kitapta pazarlama bir savaşa benzetilmiş ve savaşta uygulanan stratejiler pazarlamaya uyarlanarak anlatılmıştır. Pazarda bulunan şirketlerin sahip oldukları güce göre uygulamamları gereken stratejiler anlatılmıştır. Pazarlamaya farklı bir bakış açısıyla bakan bu kitabı okumamak büyük bir kayıptır. Herkese şiddetle tavsiye ederim……


Pazarlama ile uğraşıyorsanız veya kendiniz birşeyler üretip bir marka yaratma çabası içerisindeysiniz bu kitabı mutlaka okumalısınız. Pazarlama kavramına yeni bir bakış açısı getiren Jack Trout Pazarlama ile Savaş ilkeleri arasında inanılmaz bağlantılar ortaya çıkartmış. Rakibinize nereden ve nasıl saldıracağınızı ve rakibinizi nasıl alt edeceğinizi bu kitabı okuduktan sonra öğreneceksiniz.


konumlandırma konusunda en büyük iki usta jack trout ve al ries denilince zaten en büyük referans alınmış demektir. kitapta pazarlama ve savaş ilkeleri birbirine benzetilmiş ve savaş stratejileri üzerinden pazarlama anlatılmaya çalışılmıştır. 3 temel savaş stratejisiyle birlikte pazarlamada da nasıl bir uygunluk sağlandığı çok güzel bir şekilde anlatılmıştır. kesinlikle tavsiye ederim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*