Nuray Mestçi'nin, bir yemek tutkunu ve binden fazla özel yemek tarifinin kaynağı Sevim Gökyıldız'la Mutfak Sırları üzerine yaptığı söyleşi temel hatlarıyla şu sorulara yanıtlar sunuyor:- İyi yemek pişirmenin kuralları nelerdir?- Balık alırken ve pişirirken nelere dikkat edilmelidir?- İyi turşu yapmak için neye dikkat etmek gerekir?- Kırmızı et terbiyesi nasıl yapılır?- Leziz börek ve helva yapmanın sırrı nedir?
Adı kitabın üstünde.ama genelde hep bilenen sırlar.Ben çoğunu bu kitabı okumadan da biliyordum.Ama şunu da belirteyim Kitapta daha önce duymadığım püf noktaları da var.Bazılarını denedim işe yarıyor.Faydalı bir kitap tavsiye ederim.
Kitap Yorumları - (1 Yorum)
Adı kitabın üstünde.ama genelde hep bilenen sırlar.Ben çoğunu bu kitabı okumadan da biliyordum.Ama şunu da belirteyim Kitapta daha önce duymadığım püf noktaları da var.Bazılarını denedim işe yarıyor.Faydalı bir kitap tavsiye ederim.