Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Namaste

Kategori: Turizm-Gezi Yazar: Özcan Yurdalan Yayınevi: Agora Kitaplığı

Namaste

  • Yayın Tarihi: 09.02.2016
  • ISBN: 9789944916790
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 368
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 15 x 23 cm
Tanıtım Bülteni
Hindistan'a gidilir, ama Hindistan'ı bilmek bir yabancının haddini aşar; anlamak harcı değildir, gördüm diyebilmekse cesaret ister. Yine de Hindistan'a gidilir. Ben de gittim. Defalarca...'Bilmeden, anlamadan, ne halt etmeye kitap yazdın da ortaya koydun' diyecek olursanız, şunu söylerim ki ben birazcık gördüm, az bir şey yaşadım, bir miktar da hissettim bu âlemi. Gördüklerimle yaşadıklarımı anlatıyorum. Hissettiklerime gelince, o da okurun bu kitaptaki yolculuğu olsun. Ama daha iyisi, siz hiç okumayın bu kitabı, alıp başınızı gidin. Mümkünse erken bir sabah vakti, kapıdan çıkar çıkmaz, her zamanki yolunuzun tersine yönelin. Aklınızı bırakın bir tarafa, ayaklarınız nereye gideceğini bilir. Belki bir akşamüstü Hindistan'da bulursunuz kendinizi.Bilen bilir, eğer Hindistan'a bir kez gitmişseniz, ama gerçekten gitmiş, orada bulunmuşsanız kanınıza girer, kendi dünyanıza döndükten sonra bile sizi çeker, bir daha mutlaka gidersiniz. Hiç direnmeyin.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Namaste PDF 15.27 MB İndir
Namaste EPUB 17.07 MB İndir
Namaste MOBI 13.48 MB İndir
Namaste ODF 14.38 MB İndir
Namaste DJVU 17.97 MB İndir
Namaste RAR 11.68 MB İndir
Namaste ZIP 10.78 MB İndir

ALTERNATİF İNDİRME LİNKLERİ

Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Namaste PDF 15.27 MB İndir

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (2 Yorum)


Kitabın her paragrafı öyle dolu ki,okudukça düşünüyor, düşündükçe hayallere dalıyorsunuz.saatlerdir okuyorum sanıp nereye geldiğime baktığımda daha birkaç sayfa geçmiş.Atlas dergisi Küba gezisi sayesinde tanıştığım yazarın tüm kitaplarını aldım.Çok geç kalmışım.Kapağı sayfaları cicili bicili kişisel gelişim kitaplarıyla havuz kenarından cam kenarına poz verenlerin hazzedeceği türden kitap değil.Gerçek kitap okuyucusu olan,fiziki ve ruhi seyahati seven,not alarak okuyan,farklı kültürlere sempatisi olan ,antenleri algıları açık kişilere kesinlikle tavsiye ederim.


Kitabın henüz ortasındayım ama harika bir kitap olduğunu belirtmek istedim. Benim gibi Hindistan’a gitmeyi düşünen, bir şeyler okumak isteyen varsa vakit kaybetmeden bu kitabı alabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*