Telif Bildirimi ve Kitap Kaldırma İstekleri İçin
Swara Yoga

Kategori: Sağlık-Tıp Yazar: Harish Johari Yayınevi: Okyanus Yayınları

Swara Yoga

  • çevirmen: Nur Yener
  • Yayın Tarihi: 31.03.2017
  • ISBN: 9789756529973
  • Dil: TÜRKÇE
  • Sayfa Sayısı: 96
  • Cilt Tipi: Karton Kapak
  • Kağıt Cinsi: Kitap Kağıdı
  • Boyut: 15.5 x 22.5 cm
Tanıtım Bülteni
Nefes yaşam demektir. Nefes almadan yaşamak olası değil iken doğru nefes alıp vermeye önem vermememiz ya da nefesin beden, zihin ve ruh üzerindeki etkileri hakkında bilgi sahibi olmamamız çok şaşırtıcıdır. Pek çok kişi nefesin iki burun deliğinden eşit olarak akmadığı gibi basit bir olgunun dahi ayırdında değildir. Oysa nefes alıp vermenin boyutu, sadece yaşamı sürdürme ile sınırlı değildir. Nefes almanın yarattığı etki kalp ve akciğerlerin çalışmasından, bedenin enerji üretimini sürdüren moleküllere, ruhsal yaşantımızdan, dünyayı algılayış biçimimize kadar pek çok şeyi etkiler. Rastgele alınan sığ bir nefes beden ve zihin üzerinde olumsuz, zararlı bir etki yaparken, doğru, derin ve farkında olarak aldığımız her nefes zihinsel sakinlik ve sağlık yaratır. Nefes o kadar çok bedensel işlevi etkiler ki tam olarak anlaşıldığında kişinin, beden ve zihninin farklı boyutlarını keşfetmesinde güçlü bir araç haline gelir.
Kitap Adı Format Boyut Bağlantı
Swara Yoga PDF 3.98 MB İndir
Swara Yoga EPUB 4.45 MB İndir
Swara Yoga MOBI 3.52 MB İndir
Swara Yoga ODF 3.75 MB İndir
Swara Yoga DJVU 4.69 MB İndir
Swara Yoga RAR 3.05 MB İndir
Swara Yoga ZIP 2.81 MB İndir

Sponsorlu Kitaplar

Satıcı Kitap Adı Bağlantı
BKM Kitap Sessizlik Artık Sensizlik Satın Al
Kitapyurdu Yüreğin Yorgunluk Görmesin Satın Al

Benzer Kitaplar




Kitap Yorumları - (5 Yorum)


Kişisel gelişim konusunda temeli olanlanların okumasını tavsiye ederim.Kiatapla birlikte her gün düşünmeden doğal olarak yaptığımız nefes alıp vermenin düşünce davranış ve sağlığımız üzerindeki etkisini kavrayacaksınıuz.Nefesin sadece oksijen vermediğini burun deliğinden giren havanın sağ yada sol burun deliğinden girerek sıra ile sağ ve sol beyin küremizi soğuttuğunu, beyin aktivemizi etkilediğini, sağ sol burun deliklerinden nefes almanın otomatik sıralamsının ay ile ayın günlerinin sırası ile yakın bağını okuyunca şaşıracaksınız


Bir nefes deyip geçmemek gerektiğini doğru farkında nefesin insanı nasıl değiştirebileceğini öğreten hoş bir kitap.


Gereksiz bir kitap ben aldım sonra pişman oldum.


tek kelime ile ”mükemmel” . kitabı okuduktan sonra nefes almanın farkındalığını hissediyorsunuz.içindeki bilgiler muhteşem.kesinlikle tavsiye ediyorum.


Birçok doğu felsefesi aslında düzenli nefess alıp vermeye dayanmaktadır. Bu felsefeyi tam anlamıyla yaşayanların 100 yaşına kadar sağlıklı bir şekilde yaşadığına bakasak sanırım nefes alıp verme yöntemleri oldukça etkili…….

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

*

*

*